Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki nem akarja hordani a gyűrűt házasságkötés után?
38 éve házasok a szüleim, egyikük sem hordta soha a gyűrűjét.
Megér a dolog egy higgadt, őszinte beszélgetést. Azért egy házastárs csak úgy nem dobja be, hogy nem szereted... ott komoly problémák lapulnak.
Sokan nem hordják. Én se hordom, meg semmilyen más ékszert se, még fülbevalót se, csak esetleg alkalmakkor, mert irritálnak, pedig nő vagyok.
Üljetek le és beszéljétek meg, hogy miért érzi úgy valójában, hogy nem szereted.
Ha nem szereted hordani, akkor csak ünnepségre, vendégségbe menet hordd. Ha munkahelyen le kell venned, inkább ne vidd el, mert így lehet legkönnyebben elhagyni.
A feleségednek meg mondd meg, hogy félted a gyűrűt, azért nem hordod munkába.
Remélem olyan elvárása nincs, hogy otthon legyen rajtad.
Szüleim se hordták. Apumnak a munkája miatt nem lehetett, így végül úgy voltak vele, hogy egyikük sem hordja. Anyumnak a pénztárcájában volt a sajátja, illetve mindketten más ékszert adtak egymásnak, és azt hordták gyűrű helyett.
Apumnak ezüstlánca volt, anyumnak meg egy vastagabb ezüst karkötője.
Normálisnak tartom. A környezetemben ritka, mint a fehér holló aki hordja, nőben is vannak ilyenek.
Szerintem én sem hordanám, még a jegygyűrűt sem (félteném)
Pedig sornyitonak jo :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!