Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyre gyakrabban megüt! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy hőnapja megkérte a kezem. Húsvétra tervezzük az eljegyzést, télére a lagzit. 8hónapja vagyunk együtt.

Megéri vele maradni? Ez csak akkor fordul elö ha iszik, amúgy kenyérre lehet kenni! Ha beszélünk róla azt mondja nem tudja mi van vele olyankor és hogy miért csinálja. Semmi oka nincs rá azt tudjuk mindketten. Egy 24 éves lány.

2008. jan. 5. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, aki megüt egy nőt és utána nem emlékszik rá,vagy nem tudja miért csinálja az sajnos megteszi majd máskor is. Magátol ez az állapot nem fog megváltozni. Pszichológus véleményét kellene kérnie a párodnak, mert itt vele nagy problémák vannak. ( Akár személyiségzavar is lehet, de ezt csak szakember tudná megmondani. )Én azt tanácsolom, hogy vagy ráveszed, hogy elfogadja a segítséget, vagy ha be sem ismeri, hogy vele probléma van, akkor jobb minnél előbb elhagyni. Tudom, hogy ez nehéz, mert mindezek ellenére te szereted őt. De nem éri meg , hogy rettegésben éld le az életedet, mert minden napod arról fog szólni, hogy mikor jön a következő ilyen eset. Tudatod mélyén te rettegni fogsz ezektől a helyzetektől.És a végén még azt is elhiszed majd neki, hogy te vagy a hibás..
2008. jan. 6. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ez csak rosszab lesz és ha hozzám mész akkor sokkal nehezebb lesz tőle megszabadulni. szerintem meny még mielött lesz egy baba is mert akkor aztán végkép nagy bajban leszel.

esetleg probáld meg leszoktatni az italrol és mondmeg neki ha nem szokik le akkor nem mész hozzá

2008. jan. 6. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek én is egy ilyen párt! Ők már elég régóta házasok. A pasi ha józan a légynek se ártana, ha iszik állattá változik, és veri is a feleségét.

Szerintem hagyd ott a picsába! Nem éri meg elbaszni az életed!

Változni a helyzet nem fog, max rosszabb lehet. Szülsz neki pár gyereket, ő továbbra sem változik, majd azt veszed észre, hogy ott vagy 40éves fejjel, megkeseredve, életunva, s csendesen rászoksz a piára...

(Ez elég durván hangzik, amit írtam, de láttam már ilyet!)

Másik lehetőség: ne házasodj vele addig össze, amíg nem változtat életminőségén. Ez ne pár hét, hónap legyen, hanem minimum egy év vagy akár több is. Ha akkor is ilyen még akkor hagyd ott nyugodt szívvel!

Közöld vele: ha nem változtat, ott hagyod (kemény fellépéssel!)

Hallgass rám!

Én már láttam ilyet!

Ne bánd meg!

2008. jan. 6. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem,hogy megéri vele maradni .Mi lesz késöbb hogyan fogod tudni az italtól visszatartani.Örökös rettegésben élhetsz majd éppen miért iszik és lesz eröszakos veled.Beszélj Vele hátha meg tudja mondani mi bántja.Sok sikert!
2008. jan. 6. 16:34
 15/19 anonim válasza:
100%
Szia! Én a 8 hónapot elég rövid időnek tartom arra, hogy megismerjünk valakit. Erre sokszor egy élet is kevés. Ma megver merzt iszik, 3 év mulva alkoholista, 5 év múlva meg 3 gyerekkel menekülsz előle a világba vagy az anyaotthonokba. De addigra tönkretette az életedet! A TE életedet! 24 évesen még vár rád a boldogság és a megbecsülés! Ne hajszold bele magad ebbe a házasságba. Tudom, hogy nem könnyű otthagyni mert szerted egyébként nem lennél mellette. De gondold el amikor pár év múlva majd a kedveseddel boldogan élsz valahol milyen jó lesz rágondolnod, hogy most helyesen cselekedtél! Egyébként is az NEM FÉRFI aki egy nőre emeli a kezét! Kívánom, hogy megtaláld más mellett a boldogságod, ez neked is jár! Sok sikert!
2008. jan. 10. 22:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez nem maradhat így,mivel ha összeházasodtok akkor ez a probléma maradandó lesz.szerintem is állítsd választás elé az ivás vagy te,mert ha esetleg lessz egy gyereket és hazajön részegen netán őt is bánthatja.Gondolg végig ez nem állapot.
2008. jan. 11. 11:37
 17/19 anonim válasza:
100%
HA VALAKI EGYSZER MEG MER ÜTNI, AZONNAL HAGYD EL. HA EGYSZER MEGTETTE, MÁSKOR IS MEG FOGJA TENNI. NE TŰRD EL. LÉGY BOLDOG VALAKI MÁS OLDALÁN. A PIA CSAK KIFOGÁS. ITT NINCS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG, NEM FOG VÁLTOZNI, ESETLEG NEGATÍV IRÁNYBA.HAGYD EL A MAGAD ÉRDEKÉBEN!!!
2008. jan. 11. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyum is hasonló cipőben járt.Ő 3 kis gyerekkel hagyta el apámat.Évekig türt mert rettegett tőle de amikor már ottvoltam én 1 és a nővéremék 4 évesen már nem türhetett mert a mi jövőnket is kockára tette ezzel.Szóval elhagyta.Ha valaki ilyen az ilyen is marad szerintem.Hiába ígér fűt fáj,megpróbálhatsz vele beszélni hogy menjen elvonóra vagy valami de szerintem jobb ha véget vetsz ennek mert ennek sehogysem lesz jóvége.Sok szerencsét
2008. jan. 15. 05:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott mielőbb! Az első férjem ilyen volt, én hülye hozzámentem, mert azt hittem, hogy tényleg megváltozik. De a nagy ígérgetésekből nem lett semmit. Ha egyszer megüt, az nem az utolsó lesz.
2008. jan. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!