Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyre gyakrabban megüt! Mit csináljak?
Egy hőnapja megkérte a kezem. Húsvétra tervezzük az eljegyzést, télére a lagzit. 8hónapja vagyunk együtt.
Megéri vele maradni? Ez csak akkor fordul elö ha iszik, amúgy kenyérre lehet kenni! Ha beszélünk róla azt mondja nem tudja mi van vele olyankor és hogy miért csinálja. Semmi oka nincs rá azt tudjuk mindketten. Egy 24 éves lány.
ez csak rosszab lesz és ha hozzám mész akkor sokkal nehezebb lesz tőle megszabadulni. szerintem meny még mielött lesz egy baba is mert akkor aztán végkép nagy bajban leszel.
esetleg probáld meg leszoktatni az italrol és mondmeg neki ha nem szokik le akkor nem mész hozzá
Ismerek én is egy ilyen párt! Ők már elég régóta házasok. A pasi ha józan a légynek se ártana, ha iszik állattá változik, és veri is a feleségét.
Szerintem hagyd ott a picsába! Nem éri meg elbaszni az életed!
Változni a helyzet nem fog, max rosszabb lehet. Szülsz neki pár gyereket, ő továbbra sem változik, majd azt veszed észre, hogy ott vagy 40éves fejjel, megkeseredve, életunva, s csendesen rászoksz a piára...
(Ez elég durván hangzik, amit írtam, de láttam már ilyet!)
Másik lehetőség: ne házasodj vele addig össze, amíg nem változtat életminőségén. Ez ne pár hét, hónap legyen, hanem minimum egy év vagy akár több is. Ha akkor is ilyen még akkor hagyd ott nyugodt szívvel!
Közöld vele: ha nem változtat, ott hagyod (kemény fellépéssel!)
Hallgass rám!
Én már láttam ilyet!
Ne bánd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!