Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan manifesztáljam be, hogy bevalljon valamit, amit szerintem megtehetett?
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy a barátom szerintem megtett valamit, amit nem vallana be mert fél, hogy elveszít, hiába kérdezem 1000x, inkább hazudik, nem vagyok 100% biztos de sejtem, hogy így van és az lenne a kérdés, hogy milyen fajta manifesztációs technikát ajánl az aki jártas ebben és hisz is, hogyha esetleg megtette, bemanifesztálni azt hogy marja a bűntudat és bevallja. Ez nagyon hülye kérdés, de sajnos nem tudom máshogy kideríteni. Azok akik ebből viccet csinálnak, inkább ne írjanak semmit. Köszi.2023. ápr. 30. 20:30
2/9 anonim válasza:
Nem létezik gondolat alapon teljesülő manifesztáció.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát és amikor azt manifesztálod, hogy valaki gondoljon rád minél többet és a gondolataiban megjelenj és így keltsd fel az érdeklődését, az miben más?
2023. ápr. 30. 20:48
5/9 anonim válasza:
Ha nem bizol benne rugd ki. Akkor majd elmondja
6/9 anonim válasza:
Fordulj inkább pszichológushoz, mert nálad nincs minden rendben a toronyban.
7/9 anonim válasza:
Szegény srác!
Jobban jár, ha lelép, mert a végén kínzókamrában végzi a jámbor.
Te meg kezeltesd magad egy pszichiáterrel. Rád fér.
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire rápörögtél a témára és nem bízol benne, akkor mindkettőtöknek jobb lesz, ha szakítotok.
Mi értelme erőltetned, hogy kiderüljön? Most sincsen már bizalom.
Én a srác helyébe már rég megőrültem volna melletted - bocsi, no offense.
És neked se jó ez, hogy ilyen bizalmatlanságban marod magad + őt is.
9/9 anonim válasza:
Tegyük fel hogy létezik a manifesztálás
Ha 2 ember 2 ellentétes dolgot manifesztál, akkor mi fog történni?
Ez az egyetlen kérdés megcáfolja ennek a f@szságnak a létezését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!