Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész?
2022. Június: Az egyész úgy kezdődött, hogy haverok által ismertem meg. Elkezdtem vele chatelni Discord-on. Szerókon mindig zaklattak minket a haverok, de a csaj tétovázott. Aztán mindenkinek leírta, hogy most esett túl egy szakításon és nem áll készen egy újra, meg ő nem azért töltötte, le a Discord-ot, hogy párt keressen magának.
2022. Július: Én tovább próbálkoztam a csaj meghódításába, de fellépet a szerverre egy 30 éves férfi. Állítólag az egyik haverom ismerőse volt és elkezdte zaklatni a lányt. Eleinte poénnak vette, de aztán letiltotta. Én meg féltékeny voltam, mert a férfi olyat írt nekem, hogy már volt fagyizni a csajjal és, hogy lefeküdt vele. Ezeket az üziket elküldtem a csajnak és hát az írásából látszott, hogy fél.
2022. Augusztusban a csaj bevalotta, hogy neki az egyik haverom kell, de a haverom elutasította, mondván, hogy Velem jobban összeillik a csaj, mint vele.
Aztán 2022 szeptemberébe a csaj beleszeretett egy külföldi fiúba Discord-on keresztül. Akkor én számon kértem, hogy Nem úgy volt, hogy nem azért töltöd le a Discord-ot mert? Ekkor a lány bevalotta, hogy azt csak hazudta és ezt azért tette, mert nem akart megbántani. Aztán ilyen 2023 március környékén szakítottak, mert a fiú azóta összejött egy másik lánnyal. Ő pedig hozzám jött panaszkodni. Tőlem várta el, hogy segítsek neki. A többi meg már feljebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!