Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan, hol ismerkedett meg a férjével? Szerelem volt első látásra?
Szia.
Ugyan nem a férjem, csak az élettársam, de azért leírom.:-)
Mi már régebb óta ismertük egymást, egy baráti társaságban mozogtunk. Nekem vége lett egy hosszú, komoly kapcsolatomnak, aztán egy jó darabig ki sem mozdultam, nem is találkoztunk. Aztán apránként "visszatértem az életbe":-) és egyre szimpatikusabbak lettünk egymásnak. Ő már korábban többet érzett irántam, én csak később adtam be a derekam.:-)
De nagyon megérte. Mindenkinek ilyen csodálatos társat kívánok! Most leszünk ebben a hónapban 3 éve együtt.
Én a vonaton ismertem meg :)
Nem volt szerelem első látásra,de elég rendesen felkeltette a figyelmemet ( én is az övét ), viszont csak rá 1,5 évre jöttünk össze.
Nem,hogy szerelem nem volt első látásra,de ki nem álhattam.Beképzelt,bunkónak gondoltam:)
De mit tesz isten,miután jobban megismertem változott a véleményem és most a férjem:DDD
2 nap múlva lesz a 2 éves házassági évfordulónk.
:-)
Mi u.batyam lagzian lattuk meg egymast elöször.
Vagyis mi egy bereltbusszal erkeztünk, ö es u.hugom vart minket! Igy en mar a buszon elszoltam magam, hogy: Hm, jo pasi! :-) Persze aki hallotta jot nevetett!
De mint kiderült, az Ö szeme is megakadt rajtam,mikor leszalltam a buszrol! :-)
Vegül az este folyaman egymas melle keveredtünk, tancoltunk, beszelgettünk. Elkerte a telefonszamom (ugy se hiv) elkerte az email cimem (ugy se ir) elkerte a cimem (hm, itt lesz valami) :-) Mŕsnap hivott, hogy elmennek e vele következö nap Egerbe (nana) leleptem ejszakabol es mentünk. Ö utanna vissza ment külföldre! Ra par napra megvette a buszjegyet oda-vissza, 1 honap mulva haza jött, de mar nem ment vissza! :-) Majusban megismerkedtünk, szeptemberben volt az esküvönk. Ennek 2.5 eve!
Bocsi,hogy hosszu lett, de olyan jo felidezni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!