Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm ,a bátyja haverjaival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm ,a bátyja haverjaival jár bulizni ? Tikteket zavarna?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk . A bátyja 23 ,az ő társaságával jár bulizni 2-3 hetente. A buliban ezekkel a fiukkal ,(2-3 ember)és a bátyjával tölti a fél estét, velük táncol stb. Volt már olyanra példa a 2 éves kapcsolatunk legelején ,hogy majdnem szakítottunk a bátyja egyik haverja miatt ,akivel elkezdett beszélgetni. A mostani társaságban ő nincs benne .Olyan fiúk vannak többnyire akikkel tudom hogy nem akarna semmit ,de mégis zavar. Nehezen tudom szó nélkül elengedni, sokszor vitázunk ilyenkor, mert papucsnak érzem magam... Mit mondatok erre? ( ui. Az egyik sracnak tudom hogy magyon tetszik abból a társaságból)
2023. ápr. 27. 22:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a múltban volt, hogy elbizonytalanodtam benne, azóta sok minden változott de a bizonytalanságomból maradt, lehet nincs okom félni semmitől ,de tudom milyen egy buli, fejetlenség az egész, nem egy kapcsolatban álló embereknek való közeg egyáltalán. Hívni nem hív ,soha nem buliztunk jót együtt még, de nem is volt sok ilyen alkalom. Tudom én is hogy a barátaimmal mégis más, egy jobb bulis élmény születik úgy. Neki is vannak barátnői sokat van azokkal is , azt meghagynám neki szivesen, csak ezekkel a csavókkal is sokat van az a zavaró nekem ,de már folyamatban van a téma vesézése. Köszönöm az eddigi válaszokat
2023. ápr. 28. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!