Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom nem vert meg, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom nem vert meg, de majdnem megütött, legalábbis fenyegetett hogy megteszi, akkor érdemes otthagyni?

Figyelt kérdés
Egy veszekedés alkalmával mondtam neki hogy már nem szeretem és hogy sajnálom a vele töltött éveket,erre meg elkezdett lefogni meg üvöltözni meg rázott hogy vonjam vissza,meghogy mit képzelek.Aztán erre bepöccentem és eldobtam eg műanyag kisfenyőt,erre meg felállt az asztalra és megfogott egy féig teli üveget hogy fejbevág...én meg totál beparáztam...persze nem tette meg,de ez nekem annyira szarul esett!!!Aztán a végén bocánatot kért,meg azt mondta nem érti mért vagyok kiakadva,tudtam hogy úgyse bánt...Hát nem tudtam!!Rohadt szar ez az egész,mert egyébként tök jó a kapcsink,nem értem mi ütött belé...
2008. dec. 29. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit ellentmondásos a leírásod. Ha azt mondtad neki, hogy "nem szereted és hogy sajnálod a vele töltött éveket", akkor szerintem átléptél egy olyan határvonalat amit nem illik. Ha mérges vagy a partneredre és veszekszel a fejéhez vághatsz olyan hibákat amikről úgy gondolod, hogy igazak, de csak azért mondani valamit, hogy bántsd szerintem g*ciség.

Namost két eset lehetséges. Ha igaz amit mondtál, akkor nem jó a kapcsolatotok. Ha nem igaz, akkor meg te is legalább annyira megbántottad lelkileg, mint amennyire ő téged.

Üljetek le és beszéljétek meg ezt higgadtan, lehetőleg úgy, hogy ne bontsátok le a műfenyőt és egymás koponyacsontját sem...

Ez nem maradhat így, mert egyszer csak eljön az a pillanat mikor nem állsz meg a műfenyőnél, hanem a konyhakést dobálod, vagy ő nem csak felemeli az üveget, hanem le is ereszti.

Lehet szenvedélyesen veszekedni, sőt jó is, levezeti a feszültséget, de azért egymás testi épségét sosem szabad veszélyeztetni.

2008. dec. 29. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan jó a kapcsolat, akkor miért nem szereted és miért sajnálod a vele töltött éveket?

Azt az álláspontomat továbbra is fenntartom, hogy egy nőt megütni a legaljasabb, legundorítóbb dolog, bármi is az előzmény (pasi vagyok...).

2008. dec. 29. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
bezzeg ha egy pasit megpofoz egy csaj vagy megüt az teljesen helyén van..
2008. dec. 29. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj bocsánatot mert olyat mondtál neki amit egy hosszú kapcsolat után sem engedhetmeg senki magának!Van egy barátom akinek hasonló VOLT a problémája,ha szereted és viszanézel az emlékeidbe,mert ezek olyan emlékek amit mással sohasem tapasztaltál volna meg akkor ne várd meg amíg egy másik lánynak lesznek emlékei a pasidtól!!!Kérj bocsánatot!Ö már megtette!Feszíteni a húrt nem egézséges,ezen gondolkozz el. ...Az üveg félig volt teli???
2008. dec. 29. 18:11
 5/8 A kérdező kommentje:
műanyag üveg volt,ja.de nem is ez a lényeg,énis bocsánatot kértem tőle még aznap,tudom hogy nem kellett volna ezt mondanom,mert igazából szeretem. Csak néha bepánikolok ennyi év után,és hát pont ebben az állapotomban voltam akkor.De sztem ez akkor sem ok arra hogy vki a fizikai erőfölényével próbáljon hatni rám!! Ez akkor is undorító.Mert mi az hogy vmi nem tetszik neki és így jár el? Meg a karom is hátracsavarta,úgy vitt ki a szobából...szóval azt már eldöntöttem hogy nem fogom vele leélni az életem,mert mi van ha egyszer nem csak igéri a megütést?? Pl.bejelentem hogy megcsaltam(ilyet sose tennék) de tegyük fel,akkor mit csinálna,megöl?? Köszi,ebből nem kérek...
2008. dec. 29. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy te is hibás vagy abban ami történt nem gondolod?Miből generálódott a vita?Csak úgy nem kezd el valaki csavargatni és tombolni.Lehet,hogy már az agyára mentél valamivel és nem vetted észre,hogy a pohár már túl van az asztal szélénél...
2008. dec. 29. 22:55
 7/8 A kérdező kommentje:
elég depis voltam aznap és sírtam neki hogy nem birom az anyámat meg hasonlók.erre vigasztalás helyett kezdett el kiabálni hogy fejezzem már be,nem értett meg.Pont abban a pillanatban rohadtul nem erre lett volna szükségem,hanem támaszra.Ez nem esett jól,ezért mondtam amit mondtam.
2008. dec. 29. 23:01
 8/8 A kérdező kommentje:

azt nem mondom hogy nem voltam hibás,de sztem nem ok arra hogy igy járjon el. Mért nem mondta csak simán azt hogy akkor menjek el és nem akar töbet látni? Az is büntetés lett volna. De így elkezdtem félni tőle és ez a legszarabb.Nem akarok félni a pasimtól!

Jó,azóta kibékültünk,de vmi eltört bennem.

2008. dec. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!