Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom nem vert meg, de majdnem megütött, legalábbis fenyegetett hogy megteszi, akkor érdemes otthagyni?
Kicsit ellentmondásos a leírásod. Ha azt mondtad neki, hogy "nem szereted és hogy sajnálod a vele töltött éveket", akkor szerintem átléptél egy olyan határvonalat amit nem illik. Ha mérges vagy a partneredre és veszekszel a fejéhez vághatsz olyan hibákat amikről úgy gondolod, hogy igazak, de csak azért mondani valamit, hogy bántsd szerintem g*ciség.
Namost két eset lehetséges. Ha igaz amit mondtál, akkor nem jó a kapcsolatotok. Ha nem igaz, akkor meg te is legalább annyira megbántottad lelkileg, mint amennyire ő téged.
Üljetek le és beszéljétek meg ezt higgadtan, lehetőleg úgy, hogy ne bontsátok le a műfenyőt és egymás koponyacsontját sem...
Ez nem maradhat így, mert egyszer csak eljön az a pillanat mikor nem állsz meg a műfenyőnél, hanem a konyhakést dobálod, vagy ő nem csak felemeli az üveget, hanem le is ereszti.
Lehet szenvedélyesen veszekedni, sőt jó is, levezeti a feszültséget, de azért egymás testi épségét sosem szabad veszélyeztetni.
Ha olyan jó a kapcsolat, akkor miért nem szereted és miért sajnálod a vele töltött éveket?
Azt az álláspontomat továbbra is fenntartom, hogy egy nőt megütni a legaljasabb, legundorítóbb dolog, bármi is az előzmény (pasi vagyok...).
azt nem mondom hogy nem voltam hibás,de sztem nem ok arra hogy igy járjon el. Mért nem mondta csak simán azt hogy akkor menjek el és nem akar töbet látni? Az is büntetés lett volna. De így elkezdtem félni tőle és ez a legszarabb.Nem akarok félni a pasimtól!
Jó,azóta kibékültünk,de vmi eltört bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!