Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az itt kérdezők tényleg azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt kérdezők tényleg azt hiszik, hogy olyasmik a döntőek a párkapcsolatban (és a szexben), mint a farokméret, mellbőség, hajviselet és sorolhatnám?!

Figyelt kérdés
Ha így van, akkor értem a párkapcsolati válságokat és a válási statisztikákat. Mert ha szerintük ettől függ a szerelem, akkor később a házasságukban is ezek lesznek a döntőek?
2010. okt. 9. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem
2010. okt. 9. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:

nekem mind1 az ilyen azt nem mondom, hogy ne legyen melle de nem kell óriásnak lenni, csak ne legyen sík egyenes a csaj...

16/F (am az elsőt is én írtam)

2010. okt. 9. 09:04
 3/11 A kérdező kommentje:
de pont az a baj, hogy úgy tűnik, hogy nektek az ilyesmi az ELSŐDLEGES... te sem azt mondtad, hogy neked mindegy, csak értelmes, kedves legyen... hanem rögtön a mellmérettel jössz... igy nehéz boldog párkapcsolatot találni és kialakítani.
2010. okt. 9. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
én lesz*rom ezeket, abszolut. de - mert mindig van de- bár a farok méret önmagában nem érdekel, de ha valaki rossz az ágyban az tönkretehet egy kapcsolatot, mégohzzá igen nagy eséllyel teszi tönkre azt.
2010. okt. 9. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Bazzeg most komolyan szted nagymellűvel miért nem lehet boldog párkapcsolatot kialakítani?!
2010. okt. 9. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon nem fontos
2010. okt. 9. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
nem érdekel mekkora a melle,az a LÉNYEG,h tudjon kielégíteni
2010. okt. 9. 11:40
 8/11 A kérdező kommentje:
és ha valamiért pár hétig nem akar, nem tud kielégíteni? a lelke nem fontos? csak a kinézet, a centik, a darab és a szex?
2010. okt. 9. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazad van, sajnos, és jogos amit mondasz. A szokásos maivilág-szindróma előjöhetne, de igazából csak annyi az egész, hogy az emberek ostobák és gyengék. Elég nekik a külső, a legkönnyebben hozzáférhető réteg, mert a személyiség megértéséhez már gondolkodni kéne, az meg nehéz, és minek csinálják, ha szimpla dugással is jól érezhetik magukat. A rövidtávú öröm a lényeg, nem a hosszabbtávú boldogság. Ja, meg egoisták, ugye hogy a középpontban az ÉN áll, az hogy NEKEM minden jó legyen (lásd 11.40). Ez védelmi reakcióként is felfogható, de hozzájuk hasonló embereket feltételez. Ha két önzetlen összekerül, és egymásnak akarnak minél jobbat, abból sokkal jobb sül ki mindkettejüknek, mintha csak a saját érdeküket néznék. De ehhez is gondolkodni kell...meg bízni. És adni.

Én úgy vagyok vele, hogy a külső tényleg másodlagos, a lényeg, hogy nekem tetsszen, és ehhez nagyban hozzájárul az, hogy milyen a személyisége. Hiszen ha jól érzem magam vele, ha ránézek, jóra asszociálok, ezáltal kellemes érzés fog el,és szebbnek látom. És fordítva. Ha bunkó, megcsúnyul.

2010. okt. 9. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
nem arról van szó ha valamiért pár hétig nem tud kielégíteni. de ha egyáltaáln, soha nem jó vele a szex azt nem nagyon éli túl egy kapcsolat. vannak kivételek, lehet nyomozni, kutatni, példálózni, de sajnos a kivétel a ritkább. Kell a szexualitás egy kapcsoaltba és kész. Ha undorodom a partneremtől szexuális téren akkor az egész el van b*szva és hiába szeretem akármennyire is, egy idő után hiányozni fog a szex.
2010. okt. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!