Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt kérdezők tényleg azt hiszik, hogy olyasmik a döntőek a párkapcsolatban (és a szexben), mint a farokméret, mellbőség, hajviselet és sorolhatnám?!
nekem mind1 az ilyen azt nem mondom, hogy ne legyen melle de nem kell óriásnak lenni, csak ne legyen sík egyenes a csaj...
16/F (am az elsőt is én írtam)
Igazad van, sajnos, és jogos amit mondasz. A szokásos maivilág-szindróma előjöhetne, de igazából csak annyi az egész, hogy az emberek ostobák és gyengék. Elég nekik a külső, a legkönnyebben hozzáférhető réteg, mert a személyiség megértéséhez már gondolkodni kéne, az meg nehéz, és minek csinálják, ha szimpla dugással is jól érezhetik magukat. A rövidtávú öröm a lényeg, nem a hosszabbtávú boldogság. Ja, meg egoisták, ugye hogy a középpontban az ÉN áll, az hogy NEKEM minden jó legyen (lásd 11.40). Ez védelmi reakcióként is felfogható, de hozzájuk hasonló embereket feltételez. Ha két önzetlen összekerül, és egymásnak akarnak minél jobbat, abból sokkal jobb sül ki mindkettejüknek, mintha csak a saját érdeküket néznék. De ehhez is gondolkodni kell...meg bízni. És adni.
Én úgy vagyok vele, hogy a külső tényleg másodlagos, a lényeg, hogy nekem tetsszen, és ehhez nagyban hozzájárul az, hogy milyen a személyisége. Hiszen ha jól érzem magam vele, ha ránézek, jóra asszociálok, ezáltal kellemes érzés fog el,és szebbnek látom. És fordítva. Ha bunkó, megcsúnyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!