Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek még?
Sziasztok,
Párommal 16 éve vagyunk együtt. Kezdetkor közel azonos értéket képviseltünk a munkaerő piacon. ~13 éve élünk együtt egy közös lakásban. Gyakori probléma volt a pénz hiánya, így úgy döntöttünk, hogy fejlesztjük magunkat, de ebben csak én jutottam valamire és ő feladta. Ez kb 5 éve kezdődött. Azóta én 3x annyit keresek és azt kaptam, hogy ez is kevés és azt beszéltük meg közösen, hogy másodállásban is dolgozok amit majd közösen elkoltunk.(wellness, kirándulás, stb..).
Annyi volt a kérésem, hogy főzzön többet és legyen rendben a lakás. Kb fél éve csinálom és azt veszem észre, hogy reggel 6tol estig dolgozom, majd megyek a boltba és megcsinalom a másnapi kajám. És mikor újra felhozom, hogy segítsen akkor én nem értem meg őt, hogy fáradt és aludni kell. Mikor meg én pihennék, akkor kezd neki a hazimunkának és zajol. Se tanulni se pihenni nem tudok. Megoldásnak kértem, hogy ezeket lehetőség szerint csinálja akkor mikor dolgozok és mikor hazajövök tudunk egymással foglalkozni. De nem hajlandó rá... hova tovább??

Megtörtént a beszélgetés többször is.
Amikor a családi kasszáról szeretnék beszélni akkor odaül, de nem igazan figyel és nem is érdekli.
Nem érdekli semmilyen tanfolyam vagy oktatás.
Én csak annyira vágynék tőle, hogy néha elmehetne a boltba egyedül is, meg várhatna meleg étel amit ő készített.
Kikerekedett párszor az is a beszélgetésekből, hogy akkor se tudná ezt huzamosabb ideig csinálni, ha elválnánk... nem értem. Én is fáradt vagyok, de a családért megyek és csinálom. Ez nem várható el a másik féltől is?

"Én is fáradt vagyok, de a családért megyek és csinálom."
Ne csináld. Látod, hogy csak kifáradsz, és semmi sem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!