Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kialakulhat ebből még szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat ebből még szerelem?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú zűrös de nagyon szerelemteljes kapcsolatom. Kénytelen voltam kilépni belőle 7 hónapja. 4 hónapja pedig van egy új kapcsolatom, de nem alakul érzelem a részemről. Szerintem az ő részéről sem, nagyon nem érzelmes típus. Én viszont igen és borzasztóan hiányzik is az érzés.

Sokat gondolkodom hogy mi az oka hogy nem szerttem bele ebbe a srácba. Én eddig a 3.hónapra mindenkibe fülig belezúgtam, itt meg mintha egy barátaág extrákkal lenne. Változhat ez még szerintetek? Kialakulhat érzelem később is?

2023. ápr. 15. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8 Ez nem igaz. Pont ezt magyarázom. A cselekedetekre kell nagyon odafigyelni, hogy megmutatkozzon, hogy a másik félben mi van valójában. A szavak semmit nem jelentenek. Csak a cselekedetek-ott van a valódi igazság.
2023. ápr. 15. 10:20
 12/17 A kérdező kommentje:
És hogy törted meg? Beszéltél vele erről? A legtöbb férfi nem mutatja ki az érzelmeit annyira ez igaz. De ez is egy véglet szerintem ami nálam van, hogy szinte semmi
2023. ápr. 15. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

12 Nem kellett megtörni, sosem akartam senkit megtörni, hogy be széljen. Beszéltek a cselekedetei helyette, aztán egyszer leomlottak a falak, mert olyan helyzetbe kerültünk-mind ketten. Mind kettőnknek lehetősége lett volna a szétválásra.

Érdemes türelmesnek lenni, így útólag visszagondolva az évtizedekre.

2023. ápr. 15. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Te sem szereted, ő sem szeret, akkor miért erőlteted a semmit? Te neked először helyre kell magad hozni és aztán ismerkedni, párkapcsolatban lenni! Nem lehet f@rok nelkul kibírni, vagy mi a szösz? Jó, akkor szexelj, de ne légy komoly kapcsolatban míg nem kapartad magad össze.

3 hónap után összejöttél olyan pasassal, akinek mindegy csak p_nci legyen, te meg szerelmet akarsz, lol.

Nagyon jó ember tényleg, ha érzéketlen...

Pszichológushoz menj, nemhiába másztál az egyik szarból a másikba!

2023. ápr. 15. 10:26
 15/17 A kérdező kommentje:
13. Köszi! :-)
2023. ápr. 15. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, az ilyet hagyni kell. 29L

Inkább olyannal jöjj össze, akivel kialakul mindkét fél részéről. Ha 18éves vagy, persze várhatsz a csodára. De amúgy meg felesleges. Bár 18 évesen is hagnyám ezt. Az élet túl rövid ahhoz, hogy nem a megfelelő emberrel töltsük el.

2023. ápr. 15. 11:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. ápr. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!