Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat ebből még szerelem?
Volt egy hosszú zűrös de nagyon szerelemteljes kapcsolatom. Kénytelen voltam kilépni belőle 7 hónapja. 4 hónapja pedig van egy új kapcsolatom, de nem alakul érzelem a részemről. Szerintem az ő részéről sem, nagyon nem érzelmes típus. Én viszont igen és borzasztóan hiányzik is az érzés.
Sokat gondolkodom hogy mi az oka hogy nem szerttem bele ebbe a srácba. Én eddig a 3.hónapra mindenkibe fülig belezúgtam, itt meg mintha egy barátaág extrákkal lenne. Változhat ez még szerintetek? Kialakulhat érzelem később is?
12 Nem kellett megtörni, sosem akartam senkit megtörni, hogy be széljen. Beszéltek a cselekedetei helyette, aztán egyszer leomlottak a falak, mert olyan helyzetbe kerültünk-mind ketten. Mind kettőnknek lehetősége lett volna a szétválásra.
Érdemes türelmesnek lenni, így útólag visszagondolva az évtizedekre.
Te sem szereted, ő sem szeret, akkor miért erőlteted a semmit? Te neked először helyre kell magad hozni és aztán ismerkedni, párkapcsolatban lenni! Nem lehet f@rok nelkul kibírni, vagy mi a szösz? Jó, akkor szexelj, de ne légy komoly kapcsolatban míg nem kapartad magad össze.
3 hónap után összejöttél olyan pasassal, akinek mindegy csak p_nci legyen, te meg szerelmet akarsz, lol.
Nagyon jó ember tényleg, ha érzéketlen...
Pszichológushoz menj, nemhiába másztál az egyik szarból a másikba!
Tapasztalatból mondom, az ilyet hagyni kell. 29L
Inkább olyannal jöjj össze, akivel kialakul mindkét fél részéről. Ha 18éves vagy, persze várhatsz a csodára. De amúgy meg felesleges. Bár 18 évesen is hagnyám ezt. Az élet túl rövid ahhoz, hogy nem a megfelelő emberrel töltsük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!