Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit tennetek ha a parotok lebukna azzal hogy belenezett a telefonotokba?
Multkor beleneztem a baratnom telefonjaba akivel egy honapja tart a dolog szoval eleg friss mert tudni akartam van e valami titkolni valoja de nem talaltam semmit. Sose csinaltam meg ilyet igy lebuktam de rohogott es mondta hogy odaadja ha akarom nincs titkolni valoja nem akadt ki miatta. Korabban mondta hogy o is volt mar bizalmatlan kapcsolatban es nezte az exe telefonjat. Viszont felek hogy ezzel tonkre tettem az egesz kapcsolatot es nem tudom mit erez most igazan.
Ti kitennetek a szuromet vagy azert ezt meg el lehet nezni?
Még jó hogy.
Nekem erre nincs szükségem.
Én sem maradnék veled. Ha most ezt megtetted, félő, hogy később is meg fogod.
A volt férjem is belenézett egyszer, és mindazt az infót fel is használta ellenem (egy barátnőmmel történő üzenetváltásról volt szó).
Ilyenkor miket nézel át, hogy van-e titkolnivalója? Gondolom, beleolvasol a privát beszélgetéseibe.
Az ilyet úgy pofánbasznám, hogy pörögne a feje 3 napig.
Mi szabadon használjuk egymás telefonját, tudjuk egymás kódját, de nem emiatt.
Én kiakadnék a bizalmatlanság miatt és azért is mert úgy érezném félreért. Kapcsolat elején főleg.
Viszont én ezt azonnal mondanám is. Szóval szerintem ti rendben lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!