Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak félnek a szép nőktől?
"érdekes.én van,hogy kezdeményezek is...ha nem is konkrétan de kis jelekkel. a vége viszont mindig az,hogy a bizonyos férfi egy nálam sokkal átlagosabbnál köt ki."
1. A ferfiak irtoznak a visszautasitastol
2. Illetve, ha van egy atlagnak sokkal jobb csaj, akkor elojon az onbizalomhiany. Jo-e neki? Ha osszejonnek vele marad-e? Biztos van pasija, vagy egy csomo volt mar. etc.
Kis jelekkel meg feleslegesen bajlodsz, mi ferfiak, ha a sajat eletunkrol van szo, soha a budos eletbe nem vesszuk ezeket eszre:D Ha valamit akarsz, akkor azt konkretan az arcaba kell vagnod az illetonek.
a férfiak gyávák
a nők meg irigyek
Több csalódás után igyekszem magam megkímélni az elutasítástól. 24 éves koromra, amikor rávettem magam arra, hogy kifejezetten csinos lányokkal randizzak mindig durván pofára estem. Azt lehet mondani, hogy csak akkor aktiválom magam, ha 100%-osan biztos, hogy van esélyem.
Én is inkább az átlagos lányokat részesítem előnyben, mert általában könnyebben megközelíthetők, kisebb a konkurencia és nincsenek annyira elszállva maguktól.
A csinibabák annyira ellenszenvesek, hogy néha direkt nézek át rajtuk :) Mellesleg ha valaki kiugróan sokat törődik a külsejével, akkor nem biztos, hogy sok ideje marad művelődni. Bár vannak szép és egyben okos nők is, de ritkák mint a fehér holló. Emellett hülyék lennének velem leállni, ha lehet ügyvéd, bróker stb barátjuk is.
Ez a kategória nem is az én korosztályomat keresi, hanem a megfelelő egzisztenciával rendelkező 30-35 körüli korosztályt.
A lényeg: Nem arra keresek barátnőt, hogy életem végéig minden buliban érte kelljen verekednem. Nekem nem olyan nő kell, aki csak Dubaiban tud pihenni.Vagy aki smink nélkül nem lép ki az utcára. Átlagos lány kell, aki szeret és akire hosszútávon lehet számítani.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:16
Ezzel teljesen egyetértek.
olyan sokan írjátok azt, hogy az átlagos lányokat részesítitek előnyben,mert őket megkapjátok. Ez kb. úgy hangzik, hogy az átlagos lányoknak mindegy, hogy kivel állnak le.
Ha nincs ló jó a szamár is
Nem felelem, hanem a visszautasitas nem szeretese. Birom amikor "batorsagnak" akarjak beallitani a fejjel falnak rohanast.
Engem az atlagos lanyok nagyon nagy tobbsege is visszautasit, mi ertelme lenne olyan kategoriaval probalkozni aki minden ujjara kaphat nalam sokkal kulonbet?
Amugy meg meg ha lenne is eselyem, ugyis rovid uton lecsapna a kezemrol valaki, szoval felesleges.
Pont ma hallottam egy párbeszédet. A buszon szemben ült velem két srác nekem a fülembe volt a füllhallgató ezért azt hitték nem hallom amit beszélnek.
- ú nagyon jó nő, adja neki.
- hát miért nem próbálkozol nála
- á ennél semmi esélyem itt más számit
- jaja pénz beszél
- hülye retkes k*rva
Na ezt beszélték meg kb 5 perc alatt pár dologgal még füszerezve mégis mit tennének még velem és biztos miből van pénzem műkörömre stb...
Nem is baj ha az ilyenek "félnek":D 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!