Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom kapni a páromat a féltékenységem miatt?
Egy éve vagyunk együtt a párommal, igazából most külön vagyunk, mert nem akarja folytatni. Az oka az, hogy túlzottan féltékeny vagyok valamint szerinte nem vagyok teljesen mellette. A féltékenységre számomra adott okot, mert volt, hogy beszélt a volt párjaival, amiről nekem sosem tett említést. A mellette lét pedig szerintem nem igaz, mert mindenben segítek számára, házi munkában, mindennapokban, a kapcsolatunk minden terén, amihez értek természetesen. Az egyik volt párja nagyon zavar, mert egy munkahelyen dolgozunk mind a hárman. Talán ezért a túlzott féltékenységem.
Hogyan tudom öt vissza kapni ebből a végső stádiumból, hogy újra együtt éljünk?
,,valamint szerinte nem vagyok teljesen mellette"
Ha ő ezt érzi, akkor ne magyarázd már meg, hogy márpedig szerinted nem így van.
Húzhatjátok még ezt, de szerintem jobb, ha mihamarabb elenged.
"Nem akarja folytatni". Sajnos ez mindent elmond, még ha Neked fáj is. Gondolj bele, ő is egy érző, gondolkodó lény, akit ez a dolog foglalkoztatott egy ideig, őrlődött rajta, átgondolta és hozott egy döntést. Az, hogy te próbálod visszahúzni a dolgot a szakadékból, már "mindegy", mert ő hozott egy döntést, végett vetett a kapcsolatnak és különköltözött. Ő éli az életét tovább és neked csak jobban fog fájni, mikor meglátod, hogy talált magának valaki mást és ő már túllépett. Te két dolgot tehetsz, vagy leülsz vele és nyíltan elmondod az érzéseidet és hogy miben szeretnél változtatni a jövőben (abban, hogy szerinted te mindenben mellette állsz, például tuti kell, mert úgy tűnik nekem, hogy nem vetted még észre, hogy bizonyos dolgokban te is hibázhattál - a lényeg, hogy magadat is vizsgáld meg és legyél kritikusabb, mert ha ugyanúgy viselkedsz és gondolkodsz, tuti nem fog visszamenni hozzád) vagy te is továbblépsz. Ez az állapot viszont a te szempontodból a legborzalmasabb, mert lássuk be, ő már valószínűleg mások után nézelődik, te meg rajta őrlődsz.
Amúgy ez a "most külön vagyunk" dolog közös megállapodás volt vagy te mondod, mert nem akarod elengedni? Ha megegyeztetek, hogy változtattok és megpróbáljátok a jövőben, akkor itt az ideje önismeretet gyakorolni és belátni az általad okozott gondokat is és úgy leülni vele beszélni, hogy min fogsz változtatni, de ha ő ezt a dolgot véglegesen mondta ki, akkor kérlek lép túl rajta, mert tényleg neked fog jobban fájni, mikor ő már megjelenik az új párjával, te meg még nagyban gondolkodsz, hogy hogy hozd helyre a dolgokat és folytathassátok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!