Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor vagyok férfi ha megcsalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor vagyok férfi ha megcsalom?

Figyelt kérdés

barátnőm picit beteg vagy nemtudom....

Amikor összejöttünk nagyon kicsapongó életet éltem igazából ő is egy kaland volt és 1 évig csak átjárkáltam hozzá (hozzáteszem így is ismerkedtünk meg és nem voltak illuziói csak szex és semmi több) ekkor még másokhoz is jártam át és tudta, na ebből 1 év után több lett és összejöttünk.

Szó szerint kapcsolatcentrikus lettem azaz még közelébe sem akarok menni más lánynak mert boldognak érzem magam így végre hogy leadtam ezt a kicsapongó életet ( ennek 2 éve)

barátnőm szó szerint ott tartunk hogy nem tart férfinak.. és sokkal jobban szeretett amikor "elérhetettlen" voltam számára mint most aki kb családot is tervezne vele...

Abszolút biztos hogy ez az ok mert többször beszéltünk erről... Számomra felfoghatattlan...

2023. ápr. 8. 22:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert csak addig voltal erdekes mig meg nem kapott. "Elerhetetlen" voltal, ez ot izgatta, mert arra kesztette hogy megkapjon teged.

Mostmar hogy meg is kapott, es hosszabb ido eltelt, mar nem vagy erdekes neki. Ne hiszem hogy szerelmes beled.

2023. ápr. 9. 02:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen ez sajnos valoszinu. és nagyon sajnálom mert amugy én szeretem őt de ezt a játékot nem tudom csinálni vele...
2023. ápr. 9. 02:07
 13/24 NTBS ***** válasza:
Nem. De így milyen jövőtök lesz?
2023. ápr. 9. 06:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg valami hasonlo dinamika mukodott a csaladjaban. Tudsz valamit a szuleirol, a veluk valo kapcsolatarol? Ez eleg rombolo, mert igy nem lehet elni. Parterapia, vagy egyeni pszivhoterapia segitene feltarni az okokat.
2023. ápr. 9. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd, csak egy trófeát lát benned.
2023. ápr. 9. 10:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát kérdéses, érdemes-e vele maradni. Nem egészen normális, amit csinál. Oké, játszmázással lenyugtatod, de tedd fel a kérdést magadnak, hogy tudod-e ezt csinálni egy életen át? Szerintem így nem lehet elköteleződni egymás mellett
2023. ápr. 9. 12:22
 17/24 A kérdező kommentje:

Igen ez a bajom nekem is.. ezt így nem tudom.

Nyilván név nélkül írom ki de tudok róla valamit ami azért elég durva.

Régen amikor gyerek volt kb 8-10 között a mostohaapja erőszakolta... és az anyjának se merte elmondani , persze amikor kiderult akkor nagyon durva dolog lett belőle börtönbe került és kicsinaltak ott bent az embert de akkor is megtortent ... nemtudom hogy ennek lehet e köze ehhez de ez így tarthatatlan számomra.

Nagyon tömör leszek ha lenezem és úgy bánok vele mint egy darab szarral akkor oké, ha érzi hogy csajozgatok pl élmények ide oda és nem jelentkezek 2 4 órát mert pl nem veszem fel a telefont akkor is kezelhetové válik, ha viszont otthon vagyok és a kapcsolatról tervezek pl mint család vagy gyerek akkor az nála a gyengeség jele és bumm at is változik....

2023. ápr. 9. 12:46
 18/24 A kérdező kommentje:
"Elmegyek "
2023. ápr. 9. 12:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Jart pszichologushoz a lany? Ez egy nagyon durva trauma, siman lehet, hogy azt a tevkepzetet alakitotta ki benne, hogy neki ez jar, hogy igy kell vele banni. A lelek nagyonbonyolult, nem az agyi logika alapjan mukodik. Pszichoterapia kellene neki, hogy tudjon normalisan kapcsolodni.
2023. ápr. 9. 13:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem volt ezzel viszont ezt többször felhozta nekem innen tudok erről.... biztos hogy egy szakember segitsege kellene ehhez.
2023. ápr. 9. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!