Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan ismerkedjek veletek? Hol érdemes, mikor, mit vártok?
de ha megszólítod mert mért ne, akkor nyugodtan mondd neki, hogy làttad, hogy egyedül van nem akar e tàrsasàgot
mosolyogj közben!
ha pedig leràz, légy udvarias és mondd neki h kívànsàga szàmodra parancs meg ilyet kicsit humorosan :D
nekem bejönne
Oké, majd megérzem,holnap merre jársz és előjövök valami hasonlóval:P
Én utcán is szeretnék ismerkedni,metrón,villamoson,mindenhol. Mit gondoltok,ott mondjuk munkába/suliba tartó lányokat/nőket?
Szerintem meg kérdezd meg hány óra, de látszódjon, hogy ürüggyel mész oda csak.
Jó mondjuk az szánalmas volt, amikor odajött hozzám egy elég hogy is mondjam, nem az ideálom volt az illető és tüzet kért, látta, hogy dohányzom, gondoltam én. Adtam neki tüzet, addig nyomta a szöveget, már nem tudtam hová menjek, annyira orbitális f*szságokat mondott nekem, utána a másik cigit meg meggyújtotta a saját gyújtójával :D Szóval ennyire ne bénázd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!