Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudnád bocsátani ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnád bocsátani ezt? Létezik, hogy nem csalt meg vele?

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy gyerekkori lány barátja, aki egyben a szomszédja is. Nem ismerem nagyon a lányt és nekem már ez is mindig fura volt, hogy tök jóban vannak, de nekem 5 hónap alatt csak bemutatkozott a lány meg mindig kedvesen köszön, ha összefutunk nagy ritkán. Tegnap a barátomnál aludtam és tök véletlenül megláttam egy képet, amin kb.smárolnak. Jó nem egészen, de hát az biztos, hogy nem baráti fotó, hát nyalogatja a száját...mikor számon kértem, hogy mégis mi a szar az a kép azt mondta már régi meg amúgy se volt köztük semmi csak a lány valakit így akart féltékennyé tenni és majd ha itthon lesz húsvétkor (kolis másik városban) akkor vele is tisztázhatom. Igaz, hogy polóban vannak meg kicsit olyan a kép, mintha nyáron készült volna, de nekem van egy olyan érzésem, hogy friss kép, mert a barátom nyakában olyan, mintha látszana a nyaklánc, amit tőlem kapott karácsonyra, csak annyira fura a kép, hogy biztosra nem tudom. Meg amúgy is minek van még a telefonjában? De ha meg van köztük valami miért velem van, ha vele is simán lehetne? Ő azt mondja szeret engem és sose akart semmit a lánytól, de az a kép totál a fejembe égett és attól félek most már mindig féltékeny leszek rá akkor is, ha sose beszél vele többet. Ti mit tennétek a helyemben?

Ha valakit érdekel a kép átküldöm privátban csak, mert úgy érthetőbb mi a bajom. Köszi a válaszokat. 19/L

2023. ápr. 1. 16:06
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is jöhet a kép

20L

2023. ápr. 1. 17:05
 12/40 anonim ***** válasza:
83%
Jött már valakinek kép?
2023. ápr. 1. 17:08
 13/40 anonim ***** válasza:
83%
Nekem már igen.
2023. ápr. 1. 17:09
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesen hangzik, nekem is küldheted.
2023. ápr. 1. 17:10
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is küldheted
2023. ápr. 1. 17:15
 16/40 A kérdező kommentje:

Bocsi igyekszem mindenkinek elküldeni, aki kérte

A kép Messenger mappában volt és februárban lett lementve dátum szerint. Természetesen kérdeztem mi a bánatnak töltötte le meg, hogy mutassa meg akkor a beszélgetésüket, de azt mondta bízzak benne és majd húsvétkor tisztázva lesz. Nem tudom hogyan várja ezt el tőlem...meg állítólag nem vonzódik a lányhoz, mert szerinte kislányos meg olyan mintha a húga lenne. Hát, ezzel nem nyugtatott meg amúgy, mert ha a húgának tekinti mi a bánatnak nyalogatta a száját 😐

2023. ápr. 1. 17:16
 17/40 anonim ***** válasza:
84%

Nappal húgom, este dugom...

Hazudik a pasi. Persze, hogy nem fogja elmondani, hogy itt-ott megnyalta februárban. Még soha, egy pasi se vallotta be a megcsalást. Az se, akit pucéran fekve találtak a másik nőn.

2023. ápr. 1. 17:24
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
Persze,azért varj húsvétig,hogy addigra le tudja dumálni a csajjal,hogy mit mondjon neked. Ha tiszta lenne,akkor azonnal intezte volna,hogy tudj beszélni a lánnyal. Az egy dolog,hogy kolis,van messenger,viber,sms,stb...
2023. ápr. 1. 17:28
 19/40 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez nem elég egyértelmű neked, akkor nagyon hülye vagy, már bocs 😃
2023. ápr. 1. 17:30
 20/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem szerelmes beléd, kihasznál. Téged húzogat, te veled van míg nem jön haza a másik.
2023. ápr. 1. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!