Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két domináns ember meg tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két domináns ember meg tud lenni egymás mellet hosszabb távon?

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyunk együtt barátnőmmel és 2 éve élünk együtt. Az elmúlt 2 évben úgy vettem észre vannak dolgok amiben már a kompromisszum se segít. Mostanában mindig azt a zenét kell hallgatni amit ő akar, mindig azt a filmet amit ő akar és ha nem úgy lesz akkor megy egyedül. A lakást próbáljuk átalakítani de abba se tudunk dűlőre jutni. Már a kérdezésem nélkül megveszi azokat a bútorokat amik nekem nem tetszenek. Idei nyaralást már eldöntötte, hogy ő Olaszországba akar menni, ha nem oda megyünk megy egyedül. Néha már szexnél is meglep miket csinál főleg ha kicsit ivott előtte. Mintha most mutatná meg 2 év után az igazi énjét mert eddig egyáltalán nem ilyen volt. Ő most 22 éves én 26.

Viszont ha vitázunk érdekes módon ez a nagy dominancia eltűnik és ilyenkor csak hallgat és nem mond semmit. Veszekedéseknél is csak elviharzik és bebújik az ágyba, ha én nem megyek oda hogy beszéljük meg, akkor haragba lennénk az örökkévalóságig.

2023. márc. 31. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
“Már a kérdezésem nélkül megveszi azokat a bútorokat amik nekem nem tetszenek. Idei nyaralást“ Na én itt szakítottam volna ha előtte nem tettem volna meg. Persze kérdés hogy te beszéltél már vele ezzel kapcsolatban? Hogy hoztad fel? Mit reagált? Ha nem látsz jövőt vele, akkor ideje szakítani.
2023. márc. 31. 14:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem erről és próbálunk pontosabban én próbálok kompromisszumot kötni, de ez csak egy ideig megy, utána megint átlibben.
2023. márc. 31. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit olyan, mint egy gyerek, aki feszegeti a határait, hogy meddig mehet el. A konfliktusmegoldása is gyerekes. Ha nem tudjátok megbeszélni felnőtt módon és nem sikerül érvényesíteni a saját szempontjaidat, akkor nem lesz hosszú távú. Talán ezt kellene megértetni vele.
2023. márc. 31. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Milyen 2 domináns ember?

Itt egy van.

2023. márc. 31. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy igen, jogos, amit a 4-es ír. Ő dominál le téged.
2023. márc. 31. 14:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem tetszik amit csinál. Mert én is domináns vagyok. Ha nem lennék az nem zavarna.
2023. márc. 31. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy ha én engedek nekem nem jó, ha ő enged neki nem jó.
2023. márc. 31. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne legyetek együtt, problem solved.

De azért ne várd el, hogy kis csendes legyen a nő és mindenben egyetért veled, az tetszene?

2023. márc. 31. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
22 eves meg nagyon fiatal, konnyen iranyithato, bevered a sarokba jol megbaszod es ott hagyod egy idore, hogy emesztgesse mi tortent, a butorokat meg kihanyod, ami nem tetszik, megmondod tobbet ilyent nem akarsz latni, hogy a lakast diszitgeti az engedelyed nelkul.
2023. márc. 31. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Meg tud lenni ha mindkettő kompromisszumképes, ki ebben, ki abban.

A barátnőd jelenleg még egy kishercegnőset játszik aki a saját álmait teljesíti be magának, a másikat nem figyelembe véve. Ha nem szólsz rá, hogy ti ketten vagytok, akkor rá fog nőni a fejedre. Gondolom a kapcsolat elején nem ilyen volt.

2023. márc. 31. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!