Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert csinalja ezt?
Figyelt kérdés
A baratommal egy eve vagyunk egyutt, tavaly azert volt jopar vita koztunk feltekenyseg miatt, az o reszerol es bevallom az en reszemrol is de hulyesegeken.. Januarban osszekaptunk akkor azt mondta nem szeret, na de itt jon az, hogy elbizonytalanit, mert multkor mikor feltekeny volt megint ezt a fejemhez vagta, pedig en az a januari vita ota en nem vitaztam vele de egy rossz szavam se volt. De kicsimnek hiv, meg neha mondja, hogy imadlak(amugy se az a tipus aki ket percenkent mondta, hogy szeret) meg szexelunk, olelget, biztat, hogy nem hagy a szarban, nyugodtan alljak neki a fog implantatumos dolognak mert segit ha kell stb hiaba mondom, hogy megoldom a penzugyi dolgaim, de o segit stb.. De annyiszor mondta idezojelben ezt a nem szeretlek meg mikor mesz mar el dolgot mikor begurult ram januarban, azota ketszer mondta talan mikor epp bepoccent ram, hogy en nem nagyon erzem magam biztonsagban.. Hogy ezt kene csinalnunk nyaron meg azt mondogatja. Hozzateszem elottem nem volt ket evig parja, meg az elott is max par honapos kapcsolata volt. Elfogadtam, hogyha nagyon ideges o elegge ilyen rogton dobjunk mindent el. Mostanaban ilyen egyik nap igy masik nap ugy, de en igy nem tudok mellette tervezni se vele egyutt, hogy ilyen. Sok gondja van amugy a szuleivel, a lakasfelujitassal, a kocsival, a munkahellyel. Ha elmegyek baratnozni akkor mar ket ora mulva felhiv,hogy mi van velem. Mar arra is gondoltam, hogy ez bosszu most.. De egyszer igy beszel egyszer ugy, egyszer egyedul akar lenni, amikor tudok teret adok neki.. Egyszer ugy beszel.. Igazabol mar nem tudom menjek el vagy mivan.. Egy hete meg pont mondta, hogy nagyon jo, hogy nem vitaztunk..2023. márc. 25. 09:49
1/4 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom pár éve, ö bipoláris volt. Ugyanezek voltak amiket leírsz, sőt ennèl még cifrábbak. Soha az életben nem fogod magad biztonságban èrezni, mert hol szakitani akar hol egekbe emel,már egy kisebb vitánál is dobjunk el mindent,ö nem tesz azért hogy jobb legyen, csak te tegyél.
Ó mèg sorolhatnám.
De igy nem lehet èlni, tönkrefogsz menni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hm... Igazad van. Regen volt depresszios 5 evig.
2023. márc. 25. 12:11
3/4 anonim válasza:
Èn is kitartottam végsökig. Soha többé nem teszem ki magam ennek.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsot.
2023. márc. 25. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!