Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen autó alakalmas csajmágn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen autó alakalmas csajmágnesnek? (márkára gondolok)

Figyelt kérdés
Más lehetőség nem lévén ezt a variáció tűnik a legmegfelelőbbnek a barátnőszerzésre.
2010. okt. 7. 13:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
lol abból kettő is van.. fáradok, mindegy a képre gondoltam xDxD
2010. okt. 7. 13:49
 12/32 anonim ***** válasza:
67%
Csajmágnesnek? :D:D:D:D:D Gratulálok, neked egy zsiguli vazze, vagy egy Opel Calibra jó nagy szpojlerrel. Csajmágnesnek f...om... beszélni nem tudsz a csajjal akkora tulok vagy, vagy mi a rákisten????
2010. okt. 7. 13:52
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
az olyan csajokat, akikre te gondolsz, a többség másképp hívja...
2010. okt. 7. 13:54
 14/32 anonim ***** válasza:
Bentley, Hummer
2010. okt. 7. 13:54
 15/32 anonim ***** válasza:
CSajmágnesnek tökéletesen megfelel a trabant vagy a kispolski . remélem tudtam segíteni .
2010. okt. 7. 13:56
 16/32 anonim ***** válasza:
2010. okt. 7. 14:25
 17/32 anonim ***** válasza:
Autó mint csajmágnes alapból hülyeség. Azok a csajok, akiknek számít az autó, azok plázacicák, akiket kb bwm-ben vagy audiban lehet látni. Ez megfigyelhető. A normálisabb csajokat meg nem érdekli az autó, az csak sokadrangú dolog, ha kapcsolatot akar kezdeni egy pasival.
2010. okt. 7. 14:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok tulok,csupán kommunikációs jellegű gondjaim vannak.Az autó biztos megoldaná. Jobb megoldás nem jut eszembe. Mellesleg nincs is rendes lány, csak az ilyen rosszféle.
2010. okt. 7. 14:36
 19/32 anonim ***** válasza:
ha csajozni akarsz nem autoval kell csajozni hanem a szemelyiseggel .... az autoval csak a ribancokat csalod magadra akik csak a penzt lesik .... egy rendes lanynak nem az autod a fontos hanem a szemelyiseged .. !!@!
2010. okt. 7. 16:47
 20/32 A kérdező kommentje:
A személyiségemmel kitöröltem a valagamat. Egy jó kocsi megnövelné az esélyeimet.Mit kezdejk én a személyiségemmel? Finoman szólva nem vagyok egy vagyány srác,épp emiatt jó lenne egy csajmágnes.
2010. okt. 7. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!