Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
Párom kitalálta, hogy felmond a munkahelyén és éljünk az én fizetésemből. Emellett van neki egy másik bevételi forrása is, de abból nem jön össze havonta annyi pénz, mint amennyi a főállásából. Most ott tartunk, hogy inkább szakít velem és később összejön olyannal, aki hagyja, hogy felmondjon és csinálhassa a mindenféle ügyeit. Nem is tudom, honnan jött az ötlet neki, csak ma hozta fel, eddig minden rendben volt.Arra a pénzre meg szükségünk van, én sem vagyok túlságosan eleresztve és nem is tetszik, hogy nő létemre én tartsam őt el, mert egyedül nekem lenne normális fizetésem a háztartásban. A babaprojekten is dolgozunk már és ha összejön, akkor én is kiesek a munkából 3 évre. És mellette a házon is lenne mit felújítani.
2023. márc. 21. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Mindjárt szakítás van es munkakerülés de azert babaprojekt.no komment.
2023. márc. 21. 19:46
 12/25 A kérdező kommentje:
A babaprojekten nem most kezdtünk el dolgozni, hanem fél éve. Sajnos nem akar összejönni egyáltalán. A szakítás és a munkakerülés, mint írtam, ma jött fel.
2023. márc. 21. 19:48
 13/25 anonim ***** válasza:
4%
Mindenképp dolgozzatok a baba projecten.
2023. márc. 21. 19:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, úgyis azt akarja.
2023. márc. 21. 19:57
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Valoszinuleg ki akar farolni a babaprojektbol, csak nincs gerince megmondani.
2023. márc. 21. 20:05
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

Hívjátok át jövő héten a szüleit és mellékesen említsd meg, hogy most emiatt gondolkodsz rajta, hogy jegelitek a babaprojektet.

Amit csinál az nem jó ötlet, de ne te legyél az egyetlen, aki erről győzködi, mert a kapcsolatotokra is hatással lesz.

Finoman említsd meg a szülőknek és ne előtte.

Amúgy próbáljatok meg neki új munkát találni.

A férjem is 9 év után dobta be, hogy olyan munkára váltana, ami nem fedezi az ő saját kiadásait. Nálunk is az volt, hogy elege lett a munkahelyén és mi is épp babaprojektben voltunk és ráadásul épp valami 100 ezer forint volt kettőnk összes számláján, mert előtte vettünk lakást.

Utána, amikor talált olyan pozit, ami tetszett neki, akkor már nem akart felmondani. De ilyen menekülésekkel én nem egyedül küzdök, neked sem ajánlom.

2023. márc. 21. 20:09
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Jajj, ne mar, milyen ez, hogy az anyjanak panaszkodik a kisfiara... nekem ez gaz.
2023. márc. 21. 20:11
 18/25 A kérdező kommentje:
#16 Sajnos a szülei nem élnek, így ez nem opció. :( De az új munka felvetése jó ötlet, meglehetősen hevesen reagáltam én is azokra, amiket mondott, bár így, hogy felvetette a szakítást, babaprojekt közepén, szerintem valahol érthető az én reakcióm is. De köszi, új munkahely keresését felvetem neki. Csak elsőre nekem eléggé úgy tűnt a terv, hogy felmond, nem keres, ha dob a gép valami melót, amit tud úgy csinálni, mint a mostanit (délután, éjszakába nyúlóan), akkor elfogadja. Nem mondom, hogy a pénz minden, csak mikor kb. tartalék sincs, az én fizetésem sem fog emelkedni, azért aggasztó a helyzet.
2023. márc. 21. 20:13
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a szakítást nem a babaprojekt miatt mondta, mert akkor miért nem mondta, hogy nem akarok még gyereket, érted.

Szakítani akar és kész.

2023. márc. 21. 20:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
En biztos, hogy nem tartanek el egy felnott ferfit, aki csak ugy felmond, mert csak.
2023. márc. 21. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!