Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy a nőm megkérdezi mikor veszem már el feleségül én pedig azt válaszolom, hogy balek vagyok, nem pedig hülye?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 10:39
11/17 anonim válasza:
Remélem már kisobott, és nem pocsékolja rád az idejét!
12/17 anonim válasza:
Tudis ki kérincsélne egy pasit.lábtörlőd van.
14/17 anonim válasza:
Csak én felejtettem el magyarul, hogy nem értem a kérdést? Mi a fenét jelent az, hogy egy férfi azt mondja a párjának, hogy "balek vagyok"? Mi a különbség a balek és a hülye között? Ez egy ilyen új tudnivaló, hogy a "balek" azt jelenti, hogy egy férfi párkapcsolatban él egy nővel, a "hülye" meg azt, hogy egy férfi házasságban él egy nővel?
15/17 anonim válasza:
Szerinted akinek egy nő alázza magát hogy vegyél el annak a pasinak milyen kaliberű lehet a nője? Megfogta az isten lábát vele?
16/17 A kérdező kommentje:
A balek és a hülye között az a különbség hogy a balek könnyebben javíthat.
2023. márc. 21. 12:56
17/17 anonim válasza:
Szerintem is balek vagy kerdezo, ha olyan novel elsz egyutt, akit nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!