Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál gyereket olyan férfival akinek már van gyereke? Mennyivel másabb babát várni vele ha neki már van egy gyereke? Nem féltek hogy tőletek is elfog válni ha már egyszer megtette?
Az én egyik ismim például azt hazudta mindenkinek, hogy a neje megcsalta, emiatt váltak el. Kiderült, hogy ő is szeretőt tartott, ráadásul jóval az eset előtt 🥲
A pali mondjuk beteges hazudozó, folyton fűzi a nőket.
Én csak a kislányát sajnálom 😒
Elég rossz az a kapcsolat, ha ennyire nem ismered a párod és ezen aggódsz...
Én nem félnék, mert akkor miért lennék együtt valakivel, ha folyton félnék, hogy elhagy?
Ez nem így működik, hogy ha elvált, akkor mástól is el fog. Ismerd meg és azzal legyél, akiben biztos vagy, de ne lovagolj folyton a múltján.
Nagyon gáz hozzáállás.
Az én esetem kicsit más, mert nálunk a Férjem előző kapcsolatából született Fia is velünk él, én láttam hogy foglalkozik a gyerekével. 2 és fél éves korától egyedül nevelte 4 éves koráig, ott kerültem én a képbe. Majdnem 10 éve voltunk együtt, amikor megszületett a közös gyerekünk, és egy percre sem bántam meg. Félek-e, hogy elhagy? Nem, de persze benne lehet a pakliban, de nem így állok hozzá, mert akkor minden napunk rettegésből állna és szerintem meg is mérgezné a kapcsolatunkat.
Arra azért figyelj oda, nehogy folyton meg akarj felelni az elvárásainak, csak, hogy el ne veszítsd!!!
Exem pl azért vált el, mert a nő lelépett egy pasival. A lányát ő nevelte 4 éves kora óta (már 20 éves). Lett közös baba, de lelépett és a nagyobbik lányával se foglalkozik.
Szóval semmi se 100 százalék.
Egy olyan, akinek nincs gyereke is simán leléphet, a legtöbb esetben azért aki a meglevő gyerekkel foglalkozik az az újat is fog...de ez nem szentírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!