Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett ő valaha?
Lehet ő is az a atipus h nem kell neki aki kéznél van, csak az aki nincs
Az ilyenek szoktak könyörögni miután szakítasz hogy neee, belehal ha elmész, gyere vissza.
Szóval amig nem voltál kéznél teljesen neki amig udvarolni kellett igen szerintem szerethetett is. De aki kéznél van az már úgy nem jó. Millio pasi ilyen buta sajnos. Amikor meg lelép okosan a nő, akkor meg kapálóznak.
Ilyenekkel nem szabad lenni akik nem tudják becsülni azt ami van, csak azt ami nincs
Nem tudom miért ilyen eq szegények, meg miért kell nekik mindig a vad-vadász effekt, erről nekem is kérdésem volt már hogy kapcsolatban kéne játszanom magam hogy tartásom van, meg nemeket szórok hogy legyen miért szenvednie, hogy örülhessen ha megkap, mert csak akkor kellek? Kapcsolatban nem adhatom magam a saját páromnak, nem feküdhetek le vele csak úgy lazán, mert akkor kiábrándul?
Nekem rosszul esik az, hogy csak akkor kellek amikor vonakodom, csak akkor kellek ha nem kap meg mindig, csak akkor kellek ha fél lábbal kifelé vagyok a kapcsolatbol, csak akkor kellek ha van miért küzdenie aggódnia vagy van min féltékenykednie, máskepp meg nem.
Ez a pasikban vmi program:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!