Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha összejövök valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejövök valakivel szerelmes leszek, én miért akarok gyereket akkor?

Figyelt kérdés

Miért akarok családot ha szerelmes vagyok?

Miért bem tudok éveken évtizedeken át lenni sima együttélősben?

Miközben a bizalmam alacsony, azaz meg vagyok arról gxőződve hogy úgyis elhagyna majdan, vagy válnánk, és nem akarok egyedülálló anya sem lenni, ezen kívül játszóterekre sem járni, tehát alapvetően én NEM akarok gyereket!

De amikor szerelmes vagyok akkor meg erről álmodozom és zsibbasztom ezzel a párom is és magamat is, de soha nem érzem valahogy teljesnek a sima együtt élést. Hiányzik a baba, a családi érzések, a családérzés.

És van bennem ez a kín hogy szeretnék, de valójában NEM szeretnék! Nem akarok se éjszakázni, babakocsizni, nem élni, semmi ilyet.

De minden kapcsolatomban rákezdek erre az idegesítő manrrákra, hogy milyen szép gyerekünk lehetne és jön ez az idegesítő vágy, egy olyan hiányérzet, amitől elkezdek szenvedni a kapcsolatban, és nem örömmel megélni, hogy nincs! Hanem szenvedni azon, hogy nincs.

Miközben a gyerek mellett meg attól szenvednék, hogy van.

2023. márc. 17. 17:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

#17! Drága! Neked minden nap "indul egy új kapcsolatod". A héten ez kb az ötödik. Tényleg azt hiszed, hogy ez normális? Most soroljam? Ott volt a "kiskölyök" a "nem tudja, hova vigyen randizni", meg a "kérdezni akar valamit". Ez most csak, akik hirtelen eszembe jutottak. Picit se érzed abnormálisnak?🤔

Irreleváns se vagyok, olvasd el a #10 kommented. Mit csináljak? Hogy mulasszam el? Erre válaszoltam. ORVOS! Sajnálom, ha neked nem tetszik.

Az meg engem nem érdekel,hogy milyen betegnek gondolsz. Lesz@rom. Nem én teszek fel napi 20 beteg kérdést az oldalon🤷🏼‍♀️ Nekem rendben van az életem, de köszi, hogy aggódsz 😘

2023. márc. 17. 19:32
 22/25 anonim ***** válasza:
38%

Lehet, hogy nem te teszel fel ennyi kérdést, viszont te vagy az, aki kényszeresen vergődik alattuk.

Neked mi a mentséged?

2023. márc. 17. 19:40
 23/25 A kérdező kommentje:

Talán olyan anyák erthetnék ezt akiknek nem lehet gyereke. Lehet velük kéne írogatnom a gyerekvállalásiban. Nem itt hülyék közt (tisztelet a kivetelnek)

Nekik is orvos kell utolsó, mert agybajosak? Ott osztanád az észt így, szétszednének darabokra téged.

2023. márc. 17. 19:40
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek ment.
2023. márc. 17. 19:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Először is, szerintem a problémád túl komplex ahhoz, hogy itt bárki használható tanácsot tudjon rá adni. A helyedben elmennék egy pszichológushoz, hogy érdemben át tudjátok beszélni ezt a helyzetet.

Másodszor, szerintem vágysz gyerekre, csak rettenetesen félsz tőle, hogy egyedül maradsz, ezért nem mersz belegondolni sem.

Harmadszor, én nem fogok játszótérre járni a gyerekkel. Valamivel többet keresek, mint egy bébiszitter a 3500 forintos óradíjával, úgyhogy szerzek egy szittert és visszamegyek dolgozni főállásban, amikor a baba hat hónapos.

Negyedik, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy létezik-e olyan férfi, akivel alapítanál családot és ilyen férfit kellene keresned.

2023. márc. 17. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!