Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Előzmény: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Összejöttünk és nagyon boldog vagyok. Rengeteg időt töltünk együtt és minden tökéletes azt leszámítva, hogy olyan mint aki le akar fogyasztani.

Valamelyik nap közösen főztünk, és amikor végeztem és nyúltam volna, hogy szedjek, akkor elvette előlem az üres tányért. Poénosan megjegyeztem, hogy szedtem volna még, amire az volt a válasz, hogy "nem akarsz tovább hízni, ugye?" és berakta a mosogatóba. Másik alkalommal csak úgy fekszünk szex után, beszélgetünk, és a semmiből megkérdezi, van-e mérlegem. Amikor nemmel válaszolok közli, hogy "ha legközelebb nálam leszünk megmérünk, rendben?"

Egyfelől hálás vagyok, hogy minden jó és még segít is egészségesebben élni. Másfelől ezt a tökéletességet megmérgezi a gondolat, hogy nem vagyok elég jó neki, esetleg szégyell. Emiatt nem is szóltam még erről, hogy zavar.

Jogosan zavar ez? Szóvá kéne tennem, vagy inkább örüljek, hogy ilyen?

2023. márc. 16. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom hogyan vagy vele, de én 8 hónappal vagyok szülés után +15 kilóval. Sehogy se megy lefelé, mert az étkezéseim a gyerek miatt botrányosan kaotikus, mire eljutnél edzeni este 8-kor olyan fáradt vagyok, hogy bedőlök az ágyba. Imádnám, ha a párom szakember lenne és segítene leadni ezt a 15 kiló pluszt. Szerintem ebbe semmi rossz nincsen. Gyanítom, hogy te inkább punnyadni és zabálni szeretnél, ezért keresed a kákán a csomót. Segíteni is csak azon lehet, aki hagyja.
2023. márc. 16. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az egészből az jön le, hogy nem igazán érdekli, hogy te amúgy mentálisan hogy érzed magad attól, amiket mond, márpedig ha valaki a másik egészségét fontosnak tartja, akkor ezt is figyelembe veszi. Nem az egészséged érdekli, hanem a külsőd, szerintem inkább csak státuszszimbólumot akar belőled csinálni.
2023. márc. 16. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem tudom megérteni, miért jött össze veled, ha mindig a sùlyoddal aláz? Ez neked tökéletes kapcsolat? Amùgy mennyi az a sùlyfelesleg ami miatt ennyire b@sztat?
2023. márc. 16. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Épeszű ember nem viselkedik így.
2023. márc. 16. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég intő jel....volt exem is alázott a súlyommal, a mostaninak eszébe nem jut.
2023. márc. 16. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egész nagyon furcsa, miért jön össze valakivel aki szerinte kövér és fogynia kell? A normális kapcsolatok nagyon nem így indulnak. Kétségbeesett párkapcsolatfüggő lehet, vagy már nagyon családot akar alapítani, akármiért is van veled az nem te vagy!! Szerelemről meg aztán szó sem lehet. Érthető ha te is annyira akarsz valakit, hogy ezt a megalázást (mert AZ, akármit is magyarázol magadnak) elviseled érte de legalább nézz szembe a dolgokkal és ennek tudatában folytasd ezt a kapcsolatot.
2023. márc. 16. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
😃😃 ez azért tényleg egy „mi a f@sz??” dolog. Nem értem... ha tetszel neki, akkor fogadjon el. Ha nem tud elfogadni, akkor haladjon tovább... ez nem hangzik jól friss kapcsolatban, ekkora kontroll mánia a súlyoddal kapcsolatban. Neked kell tudnod hogyan érzed jól magad a bőrödben.
2023. márc. 17. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!