Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozhat ez még valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat ez még valaha vagy esélytelen hogy a barátnőm gyereket akarjon?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet hogy a párom írtózik a gyereknevelés gondolatától is. Magában a gyerekeket imádja a 2 éves unokatestvéremmel is nagyszerűen elvan de sajátot nem akar. Azt mondja nem akarja hogy megváltozzon a teste, hogy kicsinálják a hormonok. Nem akar 9 hónapon át szenvedni aztán még néhány évig rabszolgát játszani mert neki el kell lenni egy babával. Hiába tudja hogy a legtermészetesebb dolog a világon ő mégis rosszul van attól hogy neki legyen egy ember a hasában. Ő karriert akar és jó munkahelyet hogy utazhasson és világot láthasson meg kiépíthesse a saját életét. Mindezt velem akarja de csak kettesben hogy így legyünk család gyerek nélkül. Én viszont nem ezt szeretném, én akarok gyerekeket mégha nem is most hanem mondjuk 7-10 év múlva (most 20 évesek vagyunk). Van rá esély hogy megváltozik még a véleménye vagy ha ennyire ellene van azon az idő sem segít?

Hozzátenném hogy amúgy nagyon tudatos és oda is figyel a védekezésre ő is meg én is. Azt mondta ő nem "büntetne" egy gyereket azzal hogy megszüli de nem biztos hogy rendesen szeretni is tudja és mindezt nyilván nekem is elmondta. Tehát teljesen korrekt a hozzáállása.

2023. márc. 16. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Én mindig is szerettem volna, de amint olyan korba léptem, hogy közeledett az idő, olyan 23-24 fele, amikor anyum is szült, úgy kezdtem érezni, hogy én nem ezt akarom. Szeretem a gyerekeket, de rengeteg dolog van az életben, amit jobban szeretek náluk.

A párommal két éve úgy ismerkedtünk, hogy ő is meg én id szeretnénk, de nálam ez változott. Természetesen beszeltunk erről és habár ő ugye eleinte szinten szeretett volna úgy volt vele, hogy én fontosabb vagyok neki, meg a kapcsolatunk is, mint egy meg nem született gyerek. Persze lehet, hogy nálam idővel változni fog, de nem tudom, majd alakul és beszélünk róla.

24N

2023. márc. 16. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam változott, én sem akartam ennyi idősen gyereket.

Szerintem a legtisztább nyílt lapokkal játszani, elmondhatod, hogy te szeretnél, de nem most. Térjetek vissza rá egy öt év múlva. Ha akkor sem egyeznek az elképzelések, akkor elég szakítanotok. Addig még te is meggondolhatod magad.

2023. márc. 16. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Lehetséges, de reményt nem fűznék hozzá. Mi értelme? Korrekt volt, elmondta, ha te gyereket akarsz, ilyenkor kellene tovább lépni. Amúgy sem igazán való anyának.
2023. márc. 16. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy nem való anyának? És hány anya van, aki szinten nem alkalmas arra, hogy az legyen? Ezt mégis miből sikerült leszűrni?
2023. márc. 16. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem valószínű. Kicsi esély azért van rá, hogy idővel másként gondolná, de erre ne alapozz. Ha te biztos vagy benne, hogy mindenképp akarsz gyereket és ez nem kompromisszumképes, akkor lehet jobb lenne szakítani és olyan lányt keresni, aki hasonlóan gondolkodik. Így nem vagytok egymáshoz valóak és felesleges húzni.
2023. márc. 16. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Én 18-tól 30 éves koromig félévente utáltam a gyerekeket és oda is voltam tőlük. Mai napig nem tudom, mi lenne jobb, babával, vagy anélkül.
2023. márc. 16. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Megváltozhat, de nincs rá túl sok esély.
2023. márc. 16. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

20 évesen sem akartam gyereket,most 28 vagyok és ez még mindig nem változott..ugyan néha hajlok rá és eljátszom a gondolattal,de komolyabban nem érzek ez iránt.

Az is lehet hogy jövőre meg teljesen másképp fogom gondolni..kitudja.

De ha nem akarsz,ne legyen mert csak "nyűg" lesz számodra és ezt most nem rosszból írom mielőtt bárki félreértené.Nyilván megvan a maga szépsége a babavárásnak vagy nevelésnek, de annak aki nem áll készen rá, az állandóan idegeskedni fog ezen.

2023. márc. 17. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!