Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyósnál hogy vágódjak be?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósnál hogy vágódjak be? Egyébként nagyon aranyos de az az igazság hogy félénk vagyok

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiuval 24 éves én 18 és neki van egy anyuka'ja és az anyuka'ja nagyon beszédes de én nagyon félénk vagyok és nehezen oldódom! Hogyan va'gódjak be az a"anyósna'l? " és miket csina'ljak hogyha szégyenlős vagyok ez egy kicsit ga'z. De megköszönnémha tudna'tok segiteni
2010. okt. 6. 20:20
 1/6 Moszuke ***** válasza:

szerintem jobban örül ha azt látja hogy a fia egy félénk csöndes lánnyal jött össze mint egy ribanccal.

mit akarsz bevágódni? már be vagy..

2010. okt. 6. 20:23
 2/6 anonim válasza:

Ha kérdez, válaszolj, bő, egész mondatokban, mutasd meg neki, hogy szereted a fiát. Ő ennek fog örülni. Persze legyél vele kedves :) Néha kérdezgess bármiről. Mit szeret főzni stb. Remélem segítettem

Üdv.

2010. okt. 6. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2010. okt. 6. 20:27
 4/6 Vérgibbon ***** válasza:
Sóderes Kamazzal
2010. okt. 6. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Amarha van anyja?

Álmomban se hittem volna,hogy egy fiunak van anyja

2010. okt. 6. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a VA'laszaitokat,megfogadom :) és remélem jó hata'ssal leszek ra' :)
2010. okt. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!