Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátoddal azért, mert. (? ) (többi lent)
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:43
Igen, Te is félre érthetted.
De ha már itt ez a helyzet, megfordítva ahogy Te írtad, hogy ő többet keres én meg kevesebbet azért maradnék vele, mert jobban megtudunk élni így. Nem így lenne akkor sem. Nagyon szeretem. minden egyes tulajdonságát. Jó van pár, amit nem de minden kapcsolatban van ilyen ezeket el is fogadtam. Boldog vagyok, hogy egymásra találtunk. Ennél nagyobb "ajándékot" nem is kaphatnék senkitől :)
édesapám testvérének így ment tönkre a házassága. a férfi kevesebbet kereset, mert a nagynénémnek nagyon beindult a karrierje, és sokat is utazott a sok sikere miatt. a férje ezt nem tudta elviselni. tűrte egy darabig aztán inni kezdett, megütötte a nagynénémet. válaszként beadta a válókeresetet:/. és mindez a pénz meg a büszkeség miatt.
szerintem nem fontos a kereslet ilyen szempontból, te se értékeld túl. a barátnőd se fogja.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!