Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is lelomboz, elveszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is lelomboz, elveszi a kedvét ha barátnője az ágyba ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Nem látható rajta, hogy élvezi is, csak hagyja, hogy megtörténjen.

Más nőkkel eddig nem voltam ilyen helyzetben ezért furcsa és lelankasztó

2023. márc. 10. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha elmúlt a nemi vágy azon a beszélgetés sem segít.
2023. márc. 10. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Dehogynem, végre szakítanak. :D
2023. márc. 10. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Annyira azért nem lomboz le ezek szerint, hogy ne dugd meg, ha ő nem élvezi... Képzeld, neki milyen lelombozó lehet.
2023. márc. 10. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle mi miatt nem élvezi. Magamból kiindulva,én is voltam így nőként. Az egyik ok az volt,hogy napközben apró dolgokon veszekedtünk,és este nem tudtam ezeket a dolgokat figyelmem kívül hagyni. A másik pedig,hogy ő mindig előbb elment,én meg úgy maradtam. Egy idő után aztán már tudatosan nem is úgy álltam hozzá,hogy jó lesz,csak vártam hogy befejezze. Mi szerencsére ezt meg tudtuk beszélni,azóta minden jó. Lehet nálatok nem ez a probléma,de ha nekünk sikerült,akkor nektek is fog.
2023. márc. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!