Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hajszín tetszik jobban? Szőke vagy sötétbarna?
Kérdező: nem a szín a kérdés, az nem is lényeges, csak ízlés dolga. Akinek tényleg tetszel, nem a hajad színe alapján fogsz tetszeni.
25/F
Nem az ,csak kiváncsi vagyok hogy kinek melyik tetszik jobban..
és gondolkozom azon hogy befessem-e szőkére a hajamat vagy maradjon barna...
17:18: Hajszín alapján senkit nem néznek le. Max azért mert valaki nagyon hülye. (Kivéve ha nagyon ovis pasikról van szó.) Az pedig van a feketehajúak és a barnahajúak között is.
Ez olyan dolog hogy kinek mi áll jól. Nekem nagyon fehér a bőröm és kék a szemem, így a fekete meg a barna (kipróbáltam) egyáltalán nem áll jól, csak a szőke az amivel jól érzem magam.
Személy szerint én azt tapasztaltam hogy a szőke haj a legtöbb pasinak tetszik :)
22L
Köszi
hát kicsit észrevettem hogy tényleg a szőke jobban tetszik nekik, de nem voltam benne annyira biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!