Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknél mikor hal meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél mikor hal meg a szexuális inger? Mikortól nem akarnak szexelni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 17:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Amikortol nem szerelmesek es nem erzik magukat biztonsagban es szeretve a ferfi oldalan
2023. márc. 7. 17:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel
2023. márc. 7. 17:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már nem érzem biztosnak a kapcsolatot, nem látom a tiszteletet, amit az elején.
2023. márc. 7. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Plusz amikor azt érzem, hogy nem fontos, hanem csak hasznos vagyok.
2023. márc. 7. 17:59
 5/23 anonim ***** válasza:
21%
amikortól üres a tárcád
2023. márc. 7. 18:03
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

A többségnél, ha kialvatlan vagy nagyon stresszes. Illetve, ha nem érik új (romantikus) ingerek (vagy csak bármilyen inger).

De ahogy tapasztalom ez a férfiaknál is így van.

Az egyetlen különbség, hogy a nők többsége a harmadik trimeszterben és a szoptatás alatt is “nem kívánja a szexet”, illetve a hormonális készítmények (fogamzásgátló, pajzsmirigy gyógyszer), általában olyanok, amit a férfiak nem annyira szednek, szintén okozhatnak gondot.

Szerintem amúgy a súly is, de nem tudom valaki vizsgálta-e, de úgy gondolom (és a környezetemben azt tapasztalom), hogy a nagyon sovány, diétázó stb. nők szervezete talán úgy érzi, hogy “nem jó az időpont a gyerekvállaláshoz, mert nincs elég kaja”, ezért ez nekik libidó csökkentő.

És akkor a pszichés esetek is vannak, amikor valaki nem érzi magát “elég szépnek” (és férfiben is), akkor sem.

Meg saját magamon azt tapasztalom, hogyha nem volt (annyira) jó az előző alkalom (mert mondjuk fájt, vagy kiestem, de folytattuk), akkor következőnek kevésbé szeretném. De a férjemnek is ez van.

2023. márc. 7. 18:21
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Amikor a halvány gyanúja is felmerül hogy a saját kielégülésére használ.
2023. márc. 7. 18:38
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha mindig nekem kell dolgozni orálozni verni, meg lovagolni. Egy idő után meg is utálom az egészet.
2023. márc. 7. 18:45
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem szeretem, ha érzem, hogy csak kihasznál.
2023. márc. 7. 18:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Terhesseg barmelyik szakasza, szoptatás, de ezek se mindenkinél. Illetve sokak szerint ez a gyerek nemétől is függ.

Plusz amiket előttem irtak. Nekem is akkor szűnt meg, amikor elmultak az érzések, ráuntam, kiábrandultam, már nem érdekelt.

Fáradtsag, stressz, betegség, de a gyerek körüli dolgok is csak átmeneti, csak utobbi nyilván hosszabb.

2023. márc. 7. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!