Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha a párotok (F) úgy beszél veletek, hogy "b*szod"?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 22:38
21/28 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Hangsúlyoznám, VOLT.
23/28 anonim válasza:
Attol fugg mire mondja, ferfi vagyok, a baratnommel van egy “haveri” oldala is a kapcsolatunknak, megy a verszivas, nem sertodunk meg ilyeneken, szeretjuk egymast nagyon, ha vita van akkor ezek eltunnek es nincs semmi ilyen “szurkalodas”, normalis szokinccsel kommunikalunk
24/28 anonim válasza:
Ennyiért még nem dobnám ki.Elmondanám neki,hogy ne beszéljen velem csúnyán,mert nem a haverja vagyok.
25/28 anonim válasza:
En ilyen alpari emberrel le nem allnek meg csak egy beszelgetesre sem. Egyertelmu, hogy nem ugyanazon korokben mozgunk. Akiknek ez normalis, az oke, de nekem nem az. En a tanult es illedelmes emberek kozott erzem jol magam.
26/28 Hans Pötterman válasza:
#24,
"ilyenT" használsz helyette :D
27/28 anonim válasza:
#27 Sajnos ránk azt mondják egyesek (sokan) hogy "sznobok", meg beképzeltek vagyunk, holott valóban, ez lenne egy alap értelmi szint, a normális kommunikáció. Én is a veled hasonlóak között érzem jól magam, csak kevesen vagyunk...
Múltkorában néztem meg a Hülyék paradicsoma c. filmet, hát mi ne mondjak, kezd érvénybe lépni. Én nem, nem (csak) az amerikaiak körében...
Aki szépen normálisan beszél, az "b#zisan" beszél. Manapság ez már érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!