Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha könnyebben elfogadom, ha egy másik lány miatt hagynak el, mintha csak úgy?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azt fogadod el, hogy van egy jobb, nem azt, hogy te nem voltál elé jó. (?)
2010. okt. 6. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
ez nemhogy normális, hanem kifejezetten jó dolog.
2010. okt. 6. 10:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én úgy érzem ez nem normális. És nem is jó.

Mert azt nagyon nehezen fogadom el, ha csak úgy szétmegyek valakivel, megszűnik, kilép az életemből, azon rágódom, hogy miért? Viszont ha talál valakit, akit jobban szeret, akkor meg beáll a halál nyugalom. Persze otthon bőgök, egyedül, hogy ennyire nyomorék vagyok, de igazából minden lányt jobbnak látok magamnál, tehát teljesen érthetőnek tartom, ha 2 közül nem engem választanak. :(

2010. okt. 6. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem értelek... :D

Hátha elhagy, akkor nem tudod miért tette.

Azon van mit tűnődni.

De ha másvalakiért hagyat el, azon nincs mit gondolkodni, hiszen tudhatod: azért hagyott el mert a másikat jobbnak tartotta nálad.

Vagy azt szeretnéd, ha mindkét esetben rossz lenne neked? Az jobb lenne, vagy mi?

2010. okt. 6. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Logikus, mert egyik esetben meg a semmi is jobb mint te, a masikban meg egy masik lany gyozott le...

Persze ez igazabol nem igy van, mert vagy jo vagy vagy nem, es ha nem akkor normalis ferfi nem marad veled csak azert mert epp nincs mas...

2010. okt. 6. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazad van, tényleg elég zavaros. :D

Nem tudom, de én mindig úgy láttam a környezetemben, hogy a csajok akkor borulnak ki jobban, ha tudják, h VALAKI miatt hagyták el őket. :S

2010. okt. 6. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:

azok éreznek így, akiket a semmi miatt nem hagynak el

csak ha valaki belép a képbe

2010. okt. 6. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, így a megcsalástól nem fogsz parázni,mert megérted.Sok lány irigyelne h. ilyen a felfogásod
2010. okt. 6. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!