Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadtam ki a páromra?
Az előzmeny annyi hogy nem lakunk egyutt igy sok idot nem toltottunk egyutt,altalaban heti 2-3x talalkoztunk
Egyik este nála voltam es miután vacsiztunk megkerdezte mihez lenne kedvem,mondtam neki nézzunk egy filmet vagy csináljunk valami mást mint a játék(minden este órákig xboxozik) erre annyit mondott hogy o most csak azert is jatszani fog es leult bekapcsolta az xboxot
Ez annyira rosszul esett meg mérges is voltam rá,hogy kikapcsoltam mergemben a tvt,amit már megbántam és ezután termeszetesen összevesztünk amit a játékban lévő bátyja hallott a másik oldalrol és annyit mondott rám,hogy hülye pics@ vagyok
Azóta annyira szomorú vagyok,mi értelme megkérdezni mit szeretnék ha figyelembe sem veszi? Mit reagáltatok volna erre? Es a bátyja megjegyzesére?
En előtte nyugodtan elmondtam neki,hogy nekem ez sok már,hogy minden estéje a játékból áll de órákig képes játszani,nem értem hetente 2x amikor ott vagyok miért nem van rám tekintettel ha megkérem,hogy csináljunk valami mast...és a bátyja meg elvárja,hogy játszon...egyszer sem mondta,hogy hallod öcsi nem zavarlak ha a barátnőddel szeretnél kicsit lenni...

Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat.
Úgy kiröhögtem és otthagytam volna ezt az impotens, játékfüggő csicskát, mint a huzat.Más férfi ölne azért, hogy nővel lehessen.Mit vergődsz ilyen semmirekellő görénnyel??

Többé nem lenne a párom.
Egy azért mert le se tojj, kettő mert ismét letojj miután a bátyja beszól. Nyugodtan xboxozhat tovább. :)

Van egy barátosnőm, neki volt egy elég hosszú kapcsolata fiatal korában ahol szerpet játszott az elég nagy távolság... és amikor elment a sráchoz, sokszor volt, hogy ült és nézte, ahogy a srác Skyrimezik.:D
Nem emiatt, de persze végül szétmentek, sz*rt sem ért az a kapcsolat, elvesztegetett idő volt.
Régen én is sokat játszottam. Csak a Witcher 3-ban töb bmint 360 órám van, amit javarészt egyetlen nyár alatt nyomtam bele. Deee azon a nyáron is mindig ott voltam, ha barátokkal vagy párommal kellett menni valahova.
Nem az a baj, ha sokat játszik valaki. A függőséggel van baj. A függőség definíciója az, hogy az élet egyéb területeinek rovására megy. És az, hogy hanyagolja a párkapcsolatát a játék miatt, az bizony függőség. Nem ártana ezzel szembesíteni. Ha nem hajlandó változtatni rajta, akkor fölösleges erőltetni a kapcsolatot.

Fhú...
Te...
Én imádok játszani, de ez, amit a pasid művelt, ez egyrészt gáz, másrészt az óvodás szint legalja. És ahogy látom, a testvére is hasonló szinten van.
Azt még megérteném, ha valaki szidja a hobbiját, az nem esne jól neki. De én ebben semmi becsmérlőt nem látok, egyszerűen annyi, hogy nem játszani akartál. Velem is előfordult, hogy ezt mondta barátnőm. Igaz, az egy félreértésen alapult, ő azt hitte, hogy én a randin órákon át majd játszani akarnék vele (miközben arról volt szó, hogy vittem neki az épp elkezdett játékáról leírásokat), és erre mondta, hogy azért mást is szeretne ő csinálni. Egyetlen másodpercig nem sértődtem meg, már csak azért sem, mert tök igaza volt.
Na, de rátok térve: én azért a helyedben átgondolnám, hogy tényleg egy ilyen dedós, primitív p*ccsel akarnék-e együtt lenni.

"Mit reagáltatok volna erre? Es a bátyja megjegyzesére?"
Kalap, kabát, és mentem volna haza. A bátyja megjegyzését szerintem már nem hallottam volna meg. Neked is ezt kellett volna tenned, és nem belemenni egy tök felesleges vitába.
A srác le se szr, és még csak nem is tisztel. Úgy meg nem tudod kivívni a tiszteletét, hogy picsogsz, aztán minden megy tovább úgy, ahogy eddig, ahogy neki jó.
Ilyen hozzá állású paliért soha nem szabad foggal körömmel ragaszkodni, mert megérzik. Tudják, hogy bármit megtehetnek, úgy sem veszítenek el. És ez nagy hiba. Majd ha azt érzi, hogy a viselkedésének következményei vannak, akkor majd átértékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!