Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?

Kicsi neki, attól még maszturbál bakker :D
Szerintem is mond neki, hogy nem szereted a nagy péniszt mert fáj közben pl. Lehet felbatorodik, lehet fokozatosan haladni, először masztizol neki /együtt, aztán kielégítitek egymást kézzel szájjal és végül szex. Nem kell mindjárt beleugrani ha egyszer ez a helyzet áll fenn.

Nekem is volt egy parom,akinek nem allt fel mondjuk olyan sokat nem probalkoztunk es nem is elegitett ki engemet maskepp. O azt mondta,hogy lebenult talan a fel oldala es azota nehezen all fel neki.
Amugy nekem ez nagyon bantotta az onbizalmamat,mert mondjuk egy ilyen sikertelen este utan masnap lattam,hogy facebookon vagy instagramon olyan nokhoz kommental,akik enyhen keves ruhaban voltak.
Egy masik srac (vele nem jottem ossze csak haromszor voltunk egyutt) harmadik-negyedik alkalomra allt fel neki,de nala szerintem az volt a problema,hogy izgult,hogy hamar fog elmenni. (egy par perc utan el is ment mindig,de pl. mikor csak csokoloztunk mar remegett ugyhogy nem is csoda)
Lehet tenyleg izgassa magat a parod is,hogy tenyleg kicsi a penisze.De megprobalhatnad szajjal kielegiteni.
Amugy nekem fura lenne ilyen kapcsolatban lenni azert csak vagynek az igazi szexre

Kicsit segítened kell ugymond ki kell pucolni az érrendszert!
Nekem pont ugyanez volt a gondom sehogy sem müködött a szerszám én elkezdtem szedni az Arginin-t de a naturt ha érdekel privátban átküldöm én melyiket szedtem 1-1,5 hét után jelentős javulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!