Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Öt hónapja együtt vagyok egy sráccal. Nagyon szeretjük egymást, gyakorlatilag első látásra szerelem volt. Egyetlen gond van, neki nem áll fel. Egyébként máshogy kielégít és szenvedélyes. Persze szóba hoztam már a témát, kérdeztem hogy mi a gond.ő annyit mondott, hogy semmi gond és nincsen semmi baja. De nem is igazán hagyja, hogy a férfiasságához érjek. Mondta, hogy ne aggódjak, mert tényleg semmi baj. Kezdek kicsit kétségbe esni. Bár nagyon szeretem. Én 32 vagyok ő 36.

2023. márc. 3. 12:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy pici neki és szégyelli. Mert amúgy érzem, hogy nagyon vágyik rám. Vagy ez butaság szerintetek?
2023. márc. 3. 13:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak fogalmam sincs őszintén szólva, hogy mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel
2023. márc. 3. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne kerdez. Mondjuk utalj ra , hogy te a kis peniszt is szereted .m
2023. márc. 3. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Kicsi neki, attól még maszturbál bakker :D

Szerintem is mond neki, hogy nem szereted a nagy péniszt mert fáj közben pl. Lehet felbatorodik, lehet fokozatosan haladni, először masztizol neki /együtt, aztán kielégítitek egymást kézzel szájjal és végül szex. Nem kell mindjárt beleugrani ha egyszer ez a helyzet áll fenn.

2023. márc. 3. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy parom,akinek nem allt fel mondjuk olyan sokat nem probalkoztunk es nem is elegitett ki engemet maskepp. O azt mondta,hogy lebenult talan a fel oldala es azota nehezen all fel neki.

Amugy nekem ez nagyon bantotta az onbizalmamat,mert mondjuk egy ilyen sikertelen este utan masnap lattam,hogy facebookon vagy instagramon olyan nokhoz kommental,akik enyhen keves ruhaban voltak.

Egy masik srac (vele nem jottem ossze csak haromszor voltunk egyutt) harmadik-negyedik alkalomra allt fel neki,de nala szerintem az volt a problema,hogy izgult,hogy hamar fog elmenni. (egy par perc utan el is ment mindig,de pl. mikor csak csokoloztunk mar remegett ugyhogy nem is csoda)

Lehet tenyleg izgassa magat a parod is,hogy tenyleg kicsi a penisze.De megprobalhatnad szajjal kielegiteni.

Amugy nekem fura lenne ilyen kapcsolatban lenni azert csak vagynek az igazi szexre

2023. márc. 3. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsit segítened kell ugymond ki kell pucolni az érrendszert!

Nekem pont ugyanez volt a gondom sehogy sem müködött a szerszám én elkezdtem szedni az Arginin-t de a naturt ha érdekel privátban átküldöm én melyiket szedtem 1-1,5 hét után jelentős javulás

2023. márc. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!