Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka?
Lefogytam mert kövér voltam par evet. Utana megismertem a baratom, de egy ev utan kiderult, hogy megcsalt végig es szakítanom kell. Végül le hazudta a homályt es nem lehetett lerázni, de en haragudtam magamra, amiert meg adtam neki esélyeket. Ezek után már megszűnt a “varázs” es megint kezdtem hízni.
Most mem tudom, hogy a boldogtalanság miatt, vagy egyszerűen akarat gyenge vagyok es szeretek enni?
Sajnos valahogy megszűnt az a fékező erő, ami eddig vissza tartott az evestől, valami miatt nincs mar az a motiváció hogy figyeljek magamra

1.) "Végül le hazudta a homályt" ...ez most vagy valami őskori kifejezés amihez túl taknyos vagyok, hogy értsem, vagy épp valami mai kölykök szavajárása, amihez én már túl "ok boomer" vagyok, de nem tudom ez mi akar lenni.
2.) Persze minden mindennel összefügg: táplálkozási szokások, egészséges életmód motivációja, depressziós evés, önértékelés stb. Ezek persze mind összefüggnek,keress rá, ezer tonna pszicholológigia rizsát találni, ez valamennyire természetes.
DE! Ami szerintem fontosabb és ezzel kéne foglalkoznod: (mert a hízás az csak következmény / tünet) ne tedd magad tönkre egy hazug patkánnyal, ne fogadj vissza olyat aki megcsalt. Te sem gondolhatod komolyan, hogy majd ezután nem fog. Szabadulj meg a sz@r emberektől, minden tekintetben jobb lesz az életed, hidd el.
Írom ezt úgy, hogy én is 1 év alatt ledobtam vagy 20-25 kilót, egy olcsó r*banc miatt...aki amúgy a feleségem volt XD
Azóta sem könnyű, de stresszmentes az életem, megvan a motiváció az edzésre, az új életmód fenntartására és hogy mindig remémnykedve várjam mit hoz a holnap ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!