Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugtassam le magam vagy hogy tereljem el a gondolataimat?
Figyelt kérdés
bnőmmel nagyon szeretjük egymást, de én olyan vagyok h egyik lányban sem bízok meg teljesen, és hajlamos vagyok az apró, fiúkkal kapcsolatos dolgaiból hatalmasat csinálni,nem mondom neki ilyenkor hanem magamban tartom, de olyan szarul érzem magam,hihetetlen féltékeny tudok lenni. tudom h nem csalna meg,meg hazudna nekem de mégis bennem van egyfajta bizalomhiány, és azok a kis aprooságokok amiken oktalanul,teljesen feleslegesen akadok fenn,nagyon el tudják rontani a kedvem.2010. okt. 5. 22:09
11/16 A kérdező kommentje:
és a srácokkal kapcsban hogyan nyugtassam le magam?
2010. okt. 5. 22:24
12/16 anonim válasza:
sztem csak akkor nyugodnál meg ha az ő szájából hallanál vmi megnyugtatőt. úgyhogy beszéljétek meg. kicsit ciki lesz felhozni,de ha szeret lehet megérti. de ha egyszer megbeszéltétek, utána ne hozd fel minden héten.
ha ez nem járható út, akkor vmi nyugtató... vagy gyógyszer vagy 3-4üveg sör. én az utóbbira szavazok
13/16 A kérdező kommentje:
már az h írtok h hogyan oldhatom meg az már megnyugtat,szal még írjatok és előre is nagyon köszönöm :)
2010. okt. 5. 22:28
14/16 anonim válasza:
barátom ne ide írj, hanem írj neki inkább egy kedves, kicsit érzelgős sms-t. hidd el, ha kapsz rá választ,akkor jobban megnyugszol mint a mi kommentjeinktől
15/16 A kérdező kommentje:
az a baj h túlságosan érzékenyen veszek minden aprooságot, érzelmes versekből nincs hiány,oda - vissza van
2010. okt. 5. 22:50
16/16 anonim válasza:
akkor ezen csak te tudsz segíteni. változtass magadon valahogy. hidd el hogy szeret! ha nem így lenne biztos elmondaná. nem hiszem, hogy a csajok szeretik magukat olyan kapcsolattal kínozni,amiben nem érzik jól magukat. Tényleg próbáld meg elfogadni hogy téged szeret, veled van és te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!