Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők egy része miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy része miért ilyen ideges a netes platformok miatt a párjára?

Figyelt kérdés
Nem mindegy kit likeol instán facebookon. Merthogy nő az illető. Meg ilyen kiakadásaik vannak miatta. Hogy nagymellű nőt likeol, mikor tudja hogy nekem kicsi van.

2023. márc. 2. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Ez az, hogy ha igazán szerelmes vagy, akkor maximum ránézel egy pillanatra más személyre és annyi, esetleg magadban konstantálod, hogy jól néz ki, DE NEM MOZGAT MEG BENNED SEMMIT! Mert szerelmes a párodba, őt látod tökéletesnek még akkor is hogy tisztában van vagy a negatív tulajdonságaival! Nincsen szükséged, nem érzed a késztetést más nők nézegetésére, egyáltalán eszedbe sem jut likeolgatni bikinis, vetkőzős nőket.

EZ A KÜLÖNBSÉG, ha ezt nem tudod, akkor nem vagy szerelmes, sőt le vagy maradva agyilag. 🤣

2023. márc. 2. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Mert megalázó és tiszteletlen dolog a pároddal szemben. Neked hogy esne, ha túlsúlyos lennél kicsi pöccsel, a párod meg folyton nagy farkú izmos pasikat lájkolgatna instán? Szerintem te sem repdesnél az örömtől, hogy “hű, milyen jó, hogy ilyen szerető, támogató párt találtam, akit lehet tisztelni”. Téged nem lehet.
2023. márc. 2. 14:32
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Egy felnőtt párkapcsolatban élő komoly férfi mit lájkolgat nőcikéket? Pláne azután, hogy a párja elmondja neki h nem esik neki jól. Ti mind utáljátok a nőt, akivel együtt vagytok, vagy miért gyökérkedtek és bántjátok meg direkt? Maradjatok akkor egyedül és akkor nincs probléma.
2023. márc. 2. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
14%

"Egy felnőtt párkapcsolatban élő komoly férfi mit lájkolgat nőcikéket?"

Nagy primitívség ide eljutni. Mondjuk én bíró vagyok egy sportban, és a versenyzőket lájkolom, aki feszes dresszben versenyeznek amúgy. Nehogy már ne tehessem meg.

2023. márc. 2. 16:42
 15/20 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

Na látjátok, kifogás az mindig van.

Értitek, bíró, és feszes nőket lájkolgat, mert biztos a munkájában az számít, hányszor lájkolgat nőket az instán. Ki is rúgnák máskülönben :DDDD

2023. márc. 2. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
#14 megteheted, csak nem egy olyan nő párjaként, akinek van önbecsülése, mert kipenderít xD
2023. márc. 2. 16:50
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Én meg gyógyszeriparban dolgozok, ezért hát nem lehet a szememre vetni, ha szabadidőmben out of office potencianövelőkön megkeményedett, szteroidokon megizmosodott félmeztelen pasikat lájkolgatok vagy beszívecskézem/tüzecskézem a storyját. Az a pasi, aki ezt komoly kapcsolatban nem tűri mosolyogva és önfeledten az primitív. Ez végső soron szakmai továbbképzés.
2023. márc. 2. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát látod, milyen buta tök vagy. Ha egyszer az összes versenyző feszes dresszben versenyez. Direkt írtam oda, hogy ne legyen tévedés, ez az, ami töksötét teheneknek érthetetlen, miközben szó nincs b@szásról, a sportágban adott teljesítményről van szó. A lájkolgatás meg félrekúrás ügyében semmit nem számít, elmegyek kenyérért a kisboltba, a csajom még örül is neki, milyen rendes vagyok, és gerincre vágom az eladólányt a raktárban, az rendben van nektek, de a lájkolás, az nem. :D
2023. márc. 2. 16:53
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
77%
Insta post = sportteljesítmény :D Te most szopatod itt a népet?
2023. márc. 2. 16:54
 20/20 anonim ***** válasza:
65%

Mert zavaró, tiszteletlen és esetenként megalázó.

Én személy szerint akkor lájkolok (lájkoltam) pasikat amikor valaki váltott ki belőlem valamit. Nyilván nem az jutott eszembe a modell pasiknál, hogy "Hm 🤔 Igen előnyös a kameraszög és a megvilágítás is tökéletes. Látom mennyit dolgoztak a fotózáson. Az utómunka hagy némi kivetni valót maga után, de összeségében tetszik. Lájkolom 😀" hanem inkább az, hogy "Nem rúgnám le magamról. Like 😀" (nyilván ezt szingliként csináltam).

2023. márc. 3. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!