Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy része miért ilyen ideges a netes platformok miatt a párjára?
Ez az, hogy ha igazán szerelmes vagy, akkor maximum ránézel egy pillanatra más személyre és annyi, esetleg magadban konstantálod, hogy jól néz ki, DE NEM MOZGAT MEG BENNED SEMMIT! Mert szerelmes a párodba, őt látod tökéletesnek még akkor is hogy tisztában van vagy a negatív tulajdonságaival! Nincsen szükséged, nem érzed a késztetést más nők nézegetésére, egyáltalán eszedbe sem jut likeolgatni bikinis, vetkőzős nőket.
EZ A KÜLÖNBSÉG, ha ezt nem tudod, akkor nem vagy szerelmes, sőt le vagy maradva agyilag. 🤣
"Egy felnőtt párkapcsolatban élő komoly férfi mit lájkolgat nőcikéket?"
Nagy primitívség ide eljutni. Mondjuk én bíró vagyok egy sportban, és a versenyzőket lájkolom, aki feszes dresszben versenyeznek amúgy. Nehogy már ne tehessem meg.
Na látjátok, kifogás az mindig van.
Értitek, bíró, és feszes nőket lájkolgat, mert biztos a munkájában az számít, hányszor lájkolgat nőket az instán. Ki is rúgnák máskülönben :DDDD
Mert zavaró, tiszteletlen és esetenként megalázó.
Én személy szerint akkor lájkolok (lájkoltam) pasikat amikor valaki váltott ki belőlem valamit. Nyilván nem az jutott eszembe a modell pasiknál, hogy "Hm 🤔 Igen előnyös a kameraszög és a megvilágítás is tökéletes. Látom mennyit dolgoztak a fotózáson. Az utómunka hagy némi kivetni valót maga után, de összeségében tetszik. Lájkolom 😀" hanem inkább az, hogy "Nem rúgnám le magamról. Like 😀" (nyilván ezt szingliként csináltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!