Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kaptam semmit a barátomtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kaptam semmit a barátomtól szülinapomra. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Mondta, hogy boldog szülinapot, ettünk egy sütit, és ennyi. Ne értsétek félre, nem vártam volna semmi komolyat, de valami apróságnak örültem volna, pláne, hogy ő a saját születésnapjából azért elég nagy felhajtást szokott csinálni. Már előtte egy héttel mondogatja, hogy lesz neki, én gondoltam is rá, és a süti mellé idén pl. kapott egy elég drága parfümöt, amit szeret.

Nem az árról van szó egyébként, egy cserepes virág is jó lenne, tényleg csak valami apróság, hogy gondolt rám. Meglepődtem, 3 éve vagyunk együtt, az előző két szülinapomon nem ez volt. Mostanában igaz, sok dolga van a munkája miatt, de akkor sem esett olyan jól.

Nektek is rosszul esne? Mit tennétek a helyemben?

2023. febr. 28. 13:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

"3 év után meghívlak egy sütire, mert ez a szeretetnyelvem? Ne már."

Hát nálunk 10 év után végre kijelentettük, hogy p*csába a tárgyakkal, inkább legyünk együtt:D Szóval ja, igenis nem az időn múlik a szeretetnyelv.

A cukrádszába elvivés az randi, minőségi idő, szóval ha tudjuk, hogy a másik így zereti, akkor tökéletes ajándék. Én pl százszor jobban imádnám, mint bármilyen tárgyi ajándékot. Még ha házat veszel nekem, akkor sem örülök neki jobban, mint 2-3 együtt töltött órának.

Az mondjuk tényleg visszatetsző, hogy a saját ajándékán így izgul.

Mindenesetre akkor is érdemes leülni és ezt emgbeszélni, hogy kinek mi a fontos az ilyen ünnepek kapcsán. Egyszerűen leveszi a feszkót az ünnepekről, ha tudjuk mik az elvárások. Nálunk pl óriási előrelépés volt amikor eljtuottunk odáig, hgoy egyszerűen megbeszéltük mit akar a másik karácsonyra és at kapta - meg egy tábla csokit vagy vmi.

2023. febr. 28. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
15%
Nem a tárgyi ajándékon múlik szerintem a dolog. Én nem kérem senkitől és nem is adok.
2023. febr. 28. 14:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele
2023. febr. 28. 14:44
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
3 év nem sok?? Mi 3 év után már az esküvőnket tartottuk.
2023. febr. 28. 15:07
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Azért csak emiatt kukázni egy hároméves kapcsolatot szerintem meredek. Természetesen csak akkor, ha amúgy minden más rendben van, a hétköznapokban figyelmes, stb. stb.

Viszont egy baromi nagy beszélgetést megér, mert nagyon nem okés, amit csinál. Persze lehet beszélni szeretetnyelvekről, tök fontos dolog, de ez nem az a probléma. Ha az egyik fél izgul a saját szülinapja miatt, pörög rajta, nagy feneket kerít neki, ajándékot vár el stb., utána a másikat csak elviszi egy cukrászdába, és ennyivel letudja, akkor az gáz. És nyilván ez az egyéni véleményem, de egy snassz cukrászdába elmegyek egy sima hétköznapon is a párommal, ehhez nem kell semmiféle alkalom. (Nyilván ott, ahol egyik félnek sincs saját jövedelme, mert mondjuk kamaszok, az teljesen más.) Főleg nem 3 év után. Egy jó étterem/érdekes program/egy akármilyen kicsi utazás, az valóban valami, abba legalább egy minimális energiát kell fektetni. De egy cukrászdába elvinni a másikat nulla fantázia, nulla befektetett energia. Egy letudlak gyorsan, mert muszáj.

Persze, természetesen más, ha mind a két félnek elég ennyi, senki nem akar ennél nagyobb feneket keríteni az ünnepeknek, stb. De megint ott tartunk, hogy az egyik fél nagyon rápörög a saját ünnepére, de a másikéba semmi energiát nem fektet.

Szóval, kérdező, egész nyugodtan mondd el neki, hogyan érzel, és mit szeretnél legközelebb.

2023. febr. 28. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
14, 5 év után mi is, ennek ellenére visszagondolva így 12 év távlatából, 3 év után sehol nem tartottunk még önismeretben és egymás ismeretében. Oké, fiatlaok is voltunk, de na, szerintem igaz a mondás, ogy teljesen megismerni egy embert egy élet is kevés, szóval 3 év nem tekinthető soknak. Persze, nem is kevés, de azért látod, 3 év után még milyen pszilicsáré ügyeken áll vagy bukik a kapcsolat:D Szóval messze van még a komoly, stabil kapcsolattól.
2023. febr. 28. 15:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok: mi már 40 felett, úgyhogy a 3 év utáni esküvő nem tinédzserek hebrencs játéka volt:)
2023. febr. 28. 16:03
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
2 éve vagyunk együtt. Se egy szülinapra, se nevnapra, se mikulás, se karácsony, se évforduló semmit nem kaptam. Borzasztó érzés. Ő mindenre kapott valami ajándékot. Én semmit...
2023. febr. 28. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ha te 3 év után alig ismered a másikat, mit szeret, minek örül-ezeket nem tudod, akkor mennyire figyelsz te a párodra? Nekem ez pár hónap után már szokott menni.
2023. febr. 28. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:
19, aham, a pár hónapba hány szülinap és karácsony esik bele?:D Hogy szerzel tapasztalatokat együtt ünneplésről ünnepek nélkül?
2023. márc. 1. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!