Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonytalanít el?
2 napja nagyon rossz beszélgetésem volt a barátommal. Így lassan fél év után derül ki, hogy ő bizalmatlan felém, és nem érzi hogy szeretném eléggé.
Teljesen letaglózott. Rengeteg mindenben ott voltam neki, segítettem pénzben is, megcsináltam elsőre mindent amit kért, konkrétan kiszolgáltam mindig is.
Nagyon fájt ez, okot nem adtam erre. Ahogy hallottam ezeket a szavakat, minden úgy dőlt le bennem mint egy kártyavár, szinte elidegenedtem, minimumon az érzéseim iránta.
Ezután a 'beszélgetés' után még váltottunk pár szót írásban, ő elég flegmán és lekezelően válaszolt már, úgyhogy jobbnak láttam ha békén hagyom, hiszen úgy sem tudom úgy szeretni ahogy neki megfelelne.
Késő este már özönlettek a szerelmes videókkal egybekötött bocsánatkérések.
Teljesen összezavarodtam, most akkor mi van? Rámmordul hogy nem szeretem eléggé, szinte már a szakításba sodródott a dolog, erre az utolsó pillanatban visszavon mindent?
3
Ő a szememre vetette és nem is szépen, hogy nem vagyok elég neki, nem tudom úgy szeretni ahogy azt ő elvárná (bármit is jelentsen ez, nem részletezte).
Ezután még én éreztem magam kellemetlenül és szégyelltem magam, úgy éreztem hogy minden eddigi (nem?)szeretetem kuka. Bezártam, és próbáltam elfogadni hogy akkor majd talál valakit aki úgy szereti ahogy neki jó. Sajnos ezzel beindult egy reflex megsemmisítő folyamat bennem, mivel jóformán szakított akkor velem.
Igen sajnos én is ezt sejtem. Nekem akkor konkrét ultimátum volt az a beszélgetés, elfogadtam, erre meg húzna vissza az érzésekbe, így rohadt nehéz és teljesen összezavar. Szerinte csak egy kis vita volt ez és lépjek túl rajta végre, csak azért na.
Nagyon fáj, nem mondom hogy nincsenek érzések, de ezek után eltört bennem valami, hiszen nem vagyok elég jó, és nem is mondja mit csináljak másképp, holott így is csak épp kerekre nem nyaltam a hátsóját.
Kisebbségi komplexusos f.s
Az ilyenek nem is tudják értekelni ha azereted azived lelked kiteszed, mert nekik semmi nem elég meg sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!