Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban csak a fiúnak illik ajándékot venni a lánynak?
hát szerintem a lány is ugyanúgy vehet ajándékot a fiúnak.. én is többször vettem a barátomnak, volt mikor csak egy csokit (azt is csak úgy) volt mikor több ezerért, de ezeket nem kell számon tartani.. nincs értelme..
az atlaszt pedig kérd csak el nyugodtan..
Szia!! Az atlasz egy másik téma.
Ajéndékot két oldalról:
Ha a pasi vesz a csajnak: Ismerős a dolog pasiként, volt h órákig nézegettem KÉT!!! plüssöt, hogy melyiket vegyem meg Neki, s döntöttem egy 3. mellett :) Tetszett Neki nem volt drága középértékü volt 3000 vmennyi.
Ha a nő vesz: Nem tudom, valahogy én nem szoktam tőle elvárni, nekem már Ő egy hatalmas ajándék. Boldogan élünk több, mint egy éve semmi másra nem vagyom csak, hogy a továbbiakban jól sikerüljön minden kettőnk között. Szokott nekem venni néha csokit, volt olyan mikor étteremben Ő fizetett, de nem azért mert nem akartam én fizetni, hanem kijelentette, hgy most ő fizet és téma lezárva. Születésnapomon pl szó szerint bepalizott. Elmesélte nekem, hogy az anyukája névnapjára vett egy cigarettatálcát és milyen cigivel töltse meg. Mondtam neki, hogy ami erős cigi azt a barna halált tudom ajánlani, ha valami gyengébbet akkor az is jó amit szív. Késöbb születésnapomon kicsomagoltam s ott sorakozott benne a barnahalál. Nagyon tetszett boldog voltam. Annyira, hogy csók helyett 3 puszit adtam Neki :D Később mesélte, hogy utoljára puszit akkor adtam neki, mikor odaadta nekem a születésnapi ajándékom. De még mindig nem emlékszem rá.
Szóval: Ne követeld az ajándékot, legyél boldog, hogy van egy csodálatos barátnőd, akinek TE tudsz venni ajándékot.
Egy nő, mint társ sokkal többet ér, mint egy ajándék.
Sziasztok! Köszi szépen a válaszokat
Amúgy már csak volt barátnőm (oda is írtam a leírásba), mert már elegem lett belőle, mert elég gyökér volt, és kidobtam. Utolsó lehet, hogy igazad van, ha csak ez az 1 hibája lett volna nem zavarna ez se, de az már elég durva volt, hogy az évfordulónkra én vettem neki, de ő nekem nem, ha azt amit szeretett volna nem tudta, akkor vehetett volna valami mást, na mindegy, biztos nem szeretett, aztán nem izgatta. Ja és az atlaszt már visszaadta.
Ez olyan minthjogy csak a fiúnak illik csókolnia?!
Nemár!....
Kölcsönösség!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!