Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális preferenciái kell lennie a párotoknak, hogy undorodjatok tőle, vagy akár ha kiderül, megszakítsátok a kapcsolatot, úgy ahogy van?
Szinte mindent leirtak előttem. Pedofília, nekrofilia, zoofília. Beteges fétisek, ugymint pisi-kaki, tű, hányás, vágós, tükrözéses, véres, pelenka.
Fojtogatós, anál, sőt az anál semmijen formája; ujjazás, nyalás, semmi. De az is ha nekem kéne dugni, vagy bármiféle erős ledominálás. Nem birom a mélytorkozást se, illetve azt se ha a számba megy. Ez tudom már nem olyan gyakori, de ez van. Cserébe neki se kell nyalni, az sem jön be annyira.
Illetve a többes szex, vagy a párcserés az szintén kizáró ok.
N
Azért pontoztak le mert túl megengedő vagyok az àtlaghoz képest, még így is, hogy csak ünnepnapokon fér bele lightos dolog, a többségnek már ez is túl sok:)
Ja és igen, nő vagyok. Kimaradt hogy biszexek egyáltalán nem, travik sem, enyhe lábfétis igen, a ritkàn belefér részbe. Akinek csak lábas dolgokra áll fel, az nem oké.
Az összes filia, az undort keltő dolgok kizárva. Szadizmus dettó, de ha szeretné egyszer-kétszer eltángálom, csak ne csináljunk rendszert belőle. Nem fogok senkit hegyes tárgyakkal szúrkálni, viasszal csepegtetni, ostorral, kerítésléccel gyepálni, nyakát tekergetni. Ha akarja, megkötözöm, de nekem ez nem élvezet. A nyitott kapcsolat nem játszik nálam. Biszexualitást még tolerálom, de csak ha nem hanyagol el a barátnő miatt. Az ilyen hármas is okés, de a két férfi-egy nő felállás nem okés.
40F
19, ne sajnáld, valszeg megcsalja.
12 éver hűségben izgalmas szexuális élet mellett sem bírnak ki, így meg szerintem 5öt sem bírt ki a másik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!