Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a másik el tudta hagyni a káros szenvedélyeit a párkapcsolatért?
Értek ezalatt dohányzást, alkoholt, drogokat, szerencsejátékot.
Sajnos nekem is sikerült beleesnem az egyikbe, a párom ígérgeti hogy abba hagyja, de nem tudom...
Van valakinek valós példája erre, hogy ez lehetséges?
*sikerült beleesnem:
Nem én vagyok függő, hanem a barátom lett az, és nem tudom mennyire életszerű ígéret, hogy el fogja hagyni a kapcsolatunkért.
", a párom ígérgeti hogy abba hagyja,"
Abba tudja hagyni?
Igen -> nem ígérgeti, hanem abbahagyta.
Nem -> igérgeti
Mondjuk azért nem mindegy, hogy dohányzás vagy alkoholista vagy kábítószerfüggő lett.
Az előbbi se egészséges de az utóbbi 2 sokkal durvább. Azoknál én nem sokat várnék..a dohányzás nem teszi tönkre ÚGY és olyan gyorsan az ember életét, na meg a másikét. Persze nem jó, de azért az még megbocsátható.
Nincs olyan, hogy abbahagyja...függőknél olyan van, hogy egy adott időtől, egy adott időig tiszta marad.
Nekem sikerült lejönnöm a kabítószerekről a páromért, eszemben sincs kimondani, hogy leszoktam, csak annyit mondok, hogy mennyi ideje vagyok tiszta.
Szörnyű a kábítószer, hívogat, csalogat, akár egy szép nő, az érzés amit ad stb....nagyon nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen, de amennyire lehetetlen, épp annyira kevés ember van aki megtudja állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!