Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye jogosan zavar, hogy ilyen emberrel barátkozik?

Figyelt kérdés

A pasimnak van egy jó barátja, akinek az a szokása, hogy 14-15 éves lányokat fűz be szexre. Ő 25 éves, és kifejezetten ezt a korosztályt célozza, pontosan tudja a lányok korát, amikor összejönnek. Engem ez nagyon nyugtalanít. Amikor erről beszéltem a barátomnak, hogy ez szerintem mennyire gáz dolog, akkor csak annyit mondott, hogy nem kell ennyire túlreagálni, hiszen a lányok beleegyeznek, meg amúgy is ezen kívül rendes ember ő.

Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudja ezt elnézni neki? Ez azt jelenti, hogy a pasim szerint ez belefér?

22L, 25F

2023. febr. 21. 09:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
8%

Most nem rosszból, de ha azoknak a 14,15 éves lányoknak szükségük van szexre, akkor neked mi közöd van hozzá? Anyjuk vagy? Nem, te majd a sajátoddal törődj, de hát még akkor sem biztos, hogy rád hallgat egy tini.

A párodnak a barátja, élete része, akármilyen is. Tartsd meg a véleményed magadnak, vagy ha nem tudod elviselni őt, akkor ne találkozz vele, tégy úgy mintha nem létezne. Jobb ötletem nincs.

2023. febr. 21. 12:26
 32/66 anonim ***** válasza:
11%

30, ezeket az infókat honnan vetted?

Infantilis? Ezt honnan szedted?

Újságolja? Ilyet sem írt a Kérdező. Azért eg yjóbarát magánéletéről valamennyit akkor is tudsz, ha nem henceg vele.

Másban is megnyilvánul?

30as, ha te ennyire ismered az adott illetőt, miért a Kérdező tette fel a kérdést? Láthatóan te többet dusz az ügyről, mint amennyit ő megosztott.

2023. febr. 21. 12:31
 33/66 anonim ***** válasza:
92%
Majd valamelyiknek az apja elkapja egyszer a tökét. Akkor majd lehet elgondolkozik. De hát miért is keres a 14 éves gyerekek közt? Mert a saját korosztálya nem áll vele szóba. A kislányokat még meg tudja szédíteni.
2023. febr. 21. 12:31
 34/66 anonim ***** válasza:
86%

"akkor legalább tudnám, hogy neki is az az értékrendje, mint nekem."

Nem. Ezt nem tudod, ugyanis erősen esélyes, hogy csak azért fogja mondani, mert ezt akarod hallani. Haverral meg továbbra is kibeszélik a részleteket és még gratulál is neki.

A barátod reakcióját olvasva én inkább szakítanék, ugyanis egyértelműen nem tartja kifogásolandónak a dolgot.

2023. febr. 21. 12:32
 35/66 anonim ***** válasza:
87%

Így van. Csak azért mondaná, mert tudja, hogy azt akarod hallani, hogy befogd a szád.

Aztán meg menne a haverkához.

2023. febr. 21. 12:36
 36/66 anonim ***** válasza:
19%

Mondjuk túl sok mást alternatívát nem is ad a kérdező, elvégre feldobta, hogy a csávó vagy azt modnja, vagy szakítás. A srácnak meg lehet, hogy több esze van annál, hogy a párkapcsolatát a haverja magánügyeire alapozza. Ráadásul mivel úgysincs semmilyen tényleges elvárás azon kívül, hogy ezt mondja, így semmibe nem telik megnyugtatni a Kérdezőt ennyivel és kész.

Mondjuk az is szép lenne, ha beleállna. Találkozik a haverjával:

-Na, mizu?

-áh, ne is mondd, dobott a csjaom.

-na, hogyhogy? miért?

-Mert te fiatalokkal szexelsz.

XD

2023. febr. 21. 12:40
 37/66 anonim ***** válasza:
88%

Ha valami téged zavar, az jogosan zavar.

Engem is zavarna, mert ez számomra elfogadhatatlan viselkedés a párod válaszával együtt... OK, hogy a magyar törvény ennyire fos, hogy szrintük tök normális az is akár, hogy egy 50 éves egy 14 évessel dugjon, de értelmes ember látja, hogy ezek a lányok nem elég érettek, hogy egy érett döntést tudjanak hozni... és nekem ez egy kicsit súlyosabb sztori, mint hogy valaki társkeresőn egyszerre több pasival ismerkedik. De mindannyian mások vagyunk, lehet, vkinek nem lenne ez akkora probléma.

2023. febr. 21. 12:41
 38/66 anonim ***** válasza:
13%

#17 Mert, szerinted hazudni nem lehet?Ajj, Istenem, annyira lehetetlen egy ember vagy...:D

Az neked nem elég, hogy veled van?Te 22 vagy.Gondolom ha ő is ilyen lenne, akkor 15 éveseket hajkurászna, nem?Most mit szarakodsz ennyit olyasmin, amihez amúgy sincs semmi közöd???

2023. febr. 21. 12:50
 39/66 anonim ***** válasza:
87%
Hát én tutira megkerdezném tőle, hogy akkor majd ha lesz egy lányunk, akkor nem fog majd neki problemát jelenteni, hogy egy felnőtt dugja? Vagy ö fogja szepen átkísérni a gyereket a haverjához, ha ez ennyire nem gond? Vagy hogy kell ezt elképzelni...?
2023. febr. 21. 12:51
 40/66 anonim ***** válasza:
91%

13-nak

Na ezt a véleményt pont nem egy anonim oldalon fogom elfogadni :D

Lesarkitottam, az igaz, de ne legyen már teljesen okes, és elfogadott, ha kamasz gyerekek felnőtt férfiakkal dgnak…

2023. febr. 21. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!