Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem? Elrontottam valamit?
Hasonlóan vagyok (22/ffi) Nagyon szeretem a barátnőmet, de amikor nincs ott velem, akkor már nem köt le annyira, és emiatt néha bunkó vagyok vele... Sokszor inkább mással foglalkoznék, de tudom, hogy számomra ő az első, viszont sietnék más dolgomra.
Szerintem adj neki több szabadidőt, amikor nem vagytok személyesen együtt, amikor MSN-eztek, akkor pedig ne várasd meg, hogy ne érezze egyáltalán unalmasnak. És próbálj meg többet vele lenni személyesen inkább;)
Jah, meg az időpont is lehet gond: pl este 8 körül jobban el tudnám magam foglalni, olyankor én is ingerültebb vagyok, ha megzavarnak. (Pedig nagyon szeretem én is partneremet)
20 évvel ezelőtt se működtek az MSN kapcsolatok, most se kell erőltetni ;)
Hát, ha vár Rád, akkor valószínűleg más elfoglaltságot is talál addig, és hiába Téged várt, Te zavarod meg. Ha nem MSNeztek sokat, akkor olyan sok lehetősége úgysincs megbántani, ami kellemetlenséget okoz, azzal meg ne is törődj, nem ellened irányul. (Pontosabban említsd meg neki, amikor valami kellemetlenül érint Téged, felgyűlni ne hagyd, abból később lesz baj, és talán majd megpróbál jobban odafigyelni Rád.)
Remélem azért segítenek valamit a kommentjeim
(22es f vok megint)
Bocsi, félreolvastam.. :$
Hát akkor tényleg az van, hogy MSN-ezni nem akar. Bunkó módon oldja meg, de ez van. Ne várj rá, töltsd hasznosabban az idődet. Írd ki, hogy ha kellesz, csörgessen meg, Te meg olvass, főzz, (vagy nézz TV-t, bár ezt nem ajánlom, de ez csak az én saját világnézetem miatt :D )
Ha fontos vagy, keressen. Keresni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!