Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogja a barátnőm a hibbant unatkozó öregeknek a pártját?
Pár hónapja egy macska a kölyökmacskáival megjelent a lépcsőházban, és pár lakó elkezdte etetni, illetve valamelyik lakó csinált egy használt ilyen ételszállítós táskából egy kuckót, és odaszoktak a macskák, ott aludtak, volt mindig friss vizük, és volt mindig ételük, én a magam részéről elvittem őket orvoshoz, megkapták a kötelező oltásokat, meg ami volt velük pl fül atka azt kezeltettem, és írtam egy posztot erről a szituációról Facebookra, hogy gazdikereső cicák, és megadtam a saját és pár lakó elérhetőségét, akiket kereshetnek ez ügyben. (Én azért nem fogadtam örökbe, mert nekem már van kutyám itthon)
Mire több "gazdijelölt" is jött volna megnézni, egyszer csak eltűnt mind a kirakott kaja, mind a víz, mind az a tákolt alvóhely, és kiderült, hogy az egyik nyugdíjas zsémbes házaspár kirakta a macskákat mindenükkel együtt a lépcsőházból, merthogy többet kell miattuk takarítani, amikor egyrészt nem ők takarítanak, másrészt a takarító rendszeresen etette a macskákat, tehát őt meg nem is zavarta, és azóta sincsenek meg, valószínűleg már nem is élnek.
Engem ez az egész rendkívül feldühített, most is ha eszembe jut azt kívánom, hogy bárcsak őket is így raknák ki az utcára és fagynának meg a francba.
Viszont nem hagytam ennyiben az ügyet, megfigyeltem, hogy reggelente a kilincsükre akaszt valamilyen futárszolgálat egy adag ebédet, megfigyeltem kb milyen időben ér ide, és mindig elvittem a kilincsükről és kidobtam őket a kukába.
Miután nem kaptak több ételt, vagy nem abban az időpontban elkezdtem ellopni a lábtörlőjüket, vagy odapisiltem az ajtójukra, vagy volt, hogy random belerúgtam az ajtójukba, vagy beletörtem egy kulcsot a zárjukba, vagy egy péniszt rajzoltam a fehér ajtójukra.
Egy ideje már meguntam, viszont ez alatt a barátnőm elfordult tőlem, hogy túllőttem a célon, mert nem ismerem teljesen az ő perspektívájukat, és amúgy is kicsinyes vagyok, és egy számító alaptomos gyökér módjára viselkedtem :D
Nem értem hogy lehet azoknak a demenciás idiótáknak a pártját fogni? éppen jöttek volna örökbefogadni a cicákat pár napon belül, senkit nem zavartak a földszinten, miért zavarta pont azt a másodikon élő párt?
nagyon remélem, hogy a TEK egyszer őket is így viszi ki.
"amúgy is kicsinyes vagyok, és egy számító alaptomos gyökér módjára viselkedtem :D"
Egyetértek a barátnőddel totál mértékben.
Az érthető, hogy ideges lettél rájuk, de akkor sem illik odapisilni, vagy az ételt elhordani. Remélem troll kérdés a javából az egész história.
én veled értek egyet,kérdező! Szerintem annyira álszent ez a dolog,hogy nem büntethetünk meg másokat azért, mert szarháziak. Ennyi erővel akkor tűrjünk el mindent??
szegény cicák..
Hát figyelj barátom. Amit érzel, kérlek minél előbb szüntesd be. Ne teremts direkt poklot másnak. így is nagy szenvedés elébe néznek emiatt, amiről még fogalmuk sincs. Ne tetézd ezt azzal, hogy plusz terhet rósz rájuk. Bocsáss meg nekik, ők még csak férgek, bogarak, gyermekek.
Amiket csináltál, nagyon mókás, bár úgy kellett volna, hogy tudják, hogy ez azért van, mert több életet valószínűleg korai kínhalálra ítéltek, bár ki tudja.., lehet frankó nekik, bár pl egy megfagyás egy baba cicának baromi... szóval nem jó érzés...
Nem hiszem, hogy le kéne állnod. Ok nélkül kidobtak egy befogadó lakóhelyről élőlényeket, akik nekik semmit sem ártottak. A minimum, hogy ugyanezt ők is megélik. Én valószínűleg sose állnék le. Érted.., ugyanannyi idő otthon hugyozni, mint az ajtójukra. Meg hát ott laksz mellettük. Ne hagyd, hogy a bosszú és harag vezéreljen. Amíg az van, ne cselekedj, amint az elmúlt, követkheted amit érzel. Ne azért folytasd, hogy nekik rossz legyen, hanem hogy folyton piszkálva legyenek mentálisan arra, hogy elgondolkozzanak, miért kapnak rosszat az élettől. A rossz az lényegtelen, a lényeg az, hogy felfedezzék, hogy ártatlan életeket kegyetlenül halálra ítélni, mert (és igazából ok nélkül, mert az egyetlen ok, amit mondtak, az számukra nem is létezik).
A párod nem az ő oldalukat fogja, hanem azt az oldalt, ami józanul azt mondja, ne bosszulj, és ne legyél kicsinyes. Nos félig egyet értek. A kicsinyesség nem tudom, miért negatív ezen a bolygón. Minden irányból érdemes hatni, amikor tudsz. Ha az egy legapróbb valami, vagy a leghatalmasabb, mindegy, ha van lehetőséged tedd meg. Miért? Hogy legközelebbi macskacsalád ne haljon meg, míg egy szerető gazdihoz is kerülhetett volna.
Ahogy John Kramer is mondja a fűrész című spirituális filozofikus filmben, a bosszú nem lehet az út. Meg kell tanulni mindent megbocsájtani, és őszinte szívvel felajánlani a változás lehetőségét.
Én biztos nem állnék le, amíg van lehetőségem éreztetni velük, hogy amit tettek, amiatt isten ezer évig sírni fog, vagy amíg ők nem tesznek valamit, ami miatt látom az őszinte megbánást és tanúságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!