Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene viselkednem ?
33 éves férfi vagyok, papíron házas. 1 éve megismertem a munkahelyen egy nőt, ő 41 éves szintén házas. Sokat beszélgettünk, az elején naivan úgy voltunk vele, hogy barátok leszünk ám ez eszkalálódott. Kialakult egy érzelmi hullámvasút.
Elsőnek én kezdtem el nyitni felé, ám ő sosem viszonozta és mindig azt éreztem eltaszítom ezért elfojtottam magamban. Mivel azt éreztem, hogy eltaszitom őt, ezért inkább mindig a házasságaink felé voksoltam, hogy maradjon az az első, mivel más úgy sem lehet és nem akartam elveszíteni őt aki amúgy jó házasságban él.
Később az én házasságom tönkre ment, nem csak ez miatt, részben ezért is. Viszont a feleségem is talált mást, mivel voltak viták ezért úgy döntöttünk külön de még papíron házasok vagyunk. Nem élünk együtt.
A nő pedig néha ilyen néha olyan. Egyszer mikor a feleségem atjött a cuccaiért elmeséltem neki, majd ezen ő kiakadt, összevesztünk, hogy én őt átverem, biztos mi még együtt vagyunk (ő továbbra is házas).
Azóta hullámvasút továbbra is. Tegnap pl a munkahelyen Olyanokat mondott nekem, hogy nagyon hiányoztam neki, nem akar szerelmes lenni belém mert én nem vagyok megbízható ( mert azt hiszi a feleségemmel vagyok ) ezért ez nem jó neki és ez a világ legnagyobb kib... lenne felé de nagyon kivan és ilyesmi. Ma meg mintha kicserélték volna. Kérdeztem tőle hogy mibaja, mire válaszolta, hogy semmi miért? Mire én elmondtam, hogy talán tegnap boldogabb voltam mint valaha és vártam, hogy ma újra ilyen lesz, erre teljesen más.. erre ő közli, hogy van nekem feleségem legyek azzal....
Szerintetek mi lenne a jó megoldás ? Ha nem keresem az lesz, hogy ő megmondta. Közben óriási bohocnak érzem magam mert szerintem játszik velem..
Szerintem is játszik, vagy maga sem tudja mit akar.
Értsd nem hagyná el a férjét úgy, hogy nem biztos benned. Mivel még nem váltál el így gondolom ez hátráltatja.
Házas vagy, ez tény. És ő is házas.
Komolyan kéne el kéne beszélgetnetek, melyikőtök mit szeretne és mit vár a kapcsolatotoktól, és mit hajlandó tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!