Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » V*n itt olyan, aki kamaszkoráb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

V*n itt olyan, aki kamaszkorában ismerte meg férjét/feleségét? és azóta is együtt vannak? Működik? Nem unalmas?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, a szüleim :) 24 éve házasok :) Én 21 vagyok :)
2010. okt. 4. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szüleim. Anyám 18 volt apám 19 mikor összeházasodtak. Azóta is jól megvannak. Most 51 és 52 évesek. :)
2010. okt. 4. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is, bár ők 20-24 év házasság után elváltak. (ennek már vagy 5 éve) Ez talán nem a legjobb példa :S

15/f

2010. okt. 4. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
szüleim 16évesen kezdtek el járni. már 30on túl vannak, és semmi probléma nincs a kapcsolatukban
2010. okt. 4. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

csatlakozom, az én szüleim is. 20 évesen házasodtak, most 41 évesek.

18/L

2010. okt. 4. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért kellett a van szócskát megcsillagozni?
2010. okt. 5. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ez a szomorú. Egy-két évtizeddel ezelőtt is még teljesen normális volt, hogy egy emberrel éled le az életed. Most meg nézzetek körül... Olyan ritkán látni ilyet, mint fehér hollót. "Köszönjük" neked modern média, hogy rohadnál meg!
2010. okt. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!