Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a páromat?
Nagyon jól indult a délután, együtt tudtunk haza menni a munkából, elmentünk vásárolni is, vettünk a hobbijához is ezt azt.
Hazaértünk, ő elkezdett festegetni, csináltam kaját, takarítottam kicsit, olyan 9 körül meg elmentem befeküdni filmezni mert ugye másnap munka. Egyszercsak beront a szobába, hogy menjek el vele kutyát sétáltatni, amit én visszautasítottam, mert ugye másnap kelnem kell (ő csak délre megy). Erre rá 5 percre ebből generált egy vitát, hogy én milyen igénytelen k*rva vagyok, nem csoda hogy elhagynák a férfiak, meg hasonlók. Már ekkor volt benne 2 dl unicum, meg 4 sör, nem álltam bele a vitába de nagyon dühös voltam, hogy ezt miért kapom a semmiért szó szerint. Mindegy, elment, én elaludtam. Éjfélkor felkelt, hogy bocsánatot kérjen, de én mondtam neki hogy hagyjon aludni (szerintem ivott is még amíg kint volt de nem tudom). Erre ebből olyan nagy balhét csinált, hogy megállás nélkül tolta a K*rva vagyok, húzzak innen a P*csába meg kidob innen (albi), meg egy rakás rám illetett jelzőt teljesen az arcomba állva, hogy úgy eldurrant az agyam, hogy adtam neki egy pofont. Iszonyat szörnyen érzem magam emiatt. Persze ebből még nagyobb balhé lett, de nem adta vissza. Őszintén szólva sajnálom nagyon, de valahol jogosnak is érzem, ami leginkább megrémiszt, hogy ezt kitudta hozni belőlem. Nem tudom mit tehetnék most.

"Nem tudom mit tehetnék most."
Első körben dobod ezt az agresszív, önző, alkoholista barmot.
Aztán meg keresel egy normális férfit.

Jó sok önbecsülésed van, még a végén ő az aki szakít. Te meg egy darabig hagytad volna hogy lehordjon mindennek...
Azért beszélek így, mert én is hagytam egy időben, sajnos.
De ennek már vége, tudom mennyit érek. Te is ébredj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!