Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok fogadni, ha a párotok talpmasszírozás közben nem akarná csókolgatni a lábatokat, mert azt már lealacsonyítónak tartaná?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 17:17
11/21 anonim válasza:
En utallm, ha a labfejemhez ernek, ugyhogy nekem ez nem tema.
12/21 anonim válasza:
Hagyni kell igy csinalja ahogy élvezi.
Kinyal?
Ha igen akkor Whats up?
13/21 anonim válasza:
Kerdezo, menjel el pedikurosnek es masszirozhatod a labakat naphosszat.
14/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha nem csókolgat. Ha nem frissen a zuhanyból jövök, hanem mondjuk egész nap sportcipőben izzadtam a 28 fokban, akkor eléggé undorítónak tartanám, hogy a büdös lábamat szopogatja a szájával.
15/21 anonim válasza:
#13 Volt egy haverom aki hajfétises na ő fodrász akart lenni :D
16/21 anonim válasza:
#15,nincs is ezzel semmi baj, ha a szenvedelyevel penzt is keres.
17/21 anonim válasza:
Húzzál már el innen a folyamatos lábfétises kérdéseiddel.
18/21 anonim válasza:
"nincs is ezzel semmi baj, ha a szenvedelyevel penzt is keres"
Meg ha nem élvez el hajvágás közben.
19/21 anonim válasza:
Hát volt már fodrász(nő) akinek pont kapöra jött a könyököm.
20/21 anonim válasza:
"Lányok, el tudnátok fogadni, ha a párotok talpmasszírozás közben nem akarná csókolgatni a lábatokat, mert azt már lealacsonyítónak tartaná?"
Úgy elképzelem, hogy vajon mi lehet ezeknek a kérdezőknek a foglalkozása... 😂 Orvos? Mérnök? Tanár? Pék? Targoncás? Kamionsofőr? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!